Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, nom, niby ma się świadomość o tym wszystkim, ale czasem taki zły nastrój dopada że nie myśli się logicznie i rozsądnie i nie umie się tego odsuwać od siebie... Haha może kiedyś uda mi się na jakiś koncert do Krakowa ;D Chciałbym na Comę w listopadzie, ale to nie wiem czy da rade...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a ja bardzo się cieszę, że Twoje koleżanki lubią wysokich brunetów. :D

Chcesz się zapisać do biura numerów? :mrgreen:8)

Btw. ten trener jest od Ciebie niższy (zapomniałem!)?

Tak. A ja mam iście powalające 1,68.

Całe życie mi wmawiano, że jestem bądź jak wysoka "zostaniesz siatkarką!", "przerośniesz tatusia!", mówię stop i nie dam sobie już nic więcej wmówić, już mi wystarczy kompleksów. Jestem jaka jestem i noszę buty jakie mi się podobają :great: Nie będziemy definiować kobiecości wzrostem, tuszą, rozmiarem biustu czy długością włosów, jak będę miała fantazję se przypakować na siłowni, to sobie przypakuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, 1,68 m to znakomity wzrost kobiecy, nie wiem jakie można mieć z tego powodu kompleksy. :roll:

Bo ja mam takie szczęście, że się do mnie wszyscy od zawsze przystosunkowywali, że jestem jakaś nadnaturalnie wysoka czy nadnaturalnie szczupła i byłam nieustannie zmuszana do jedzenia i całe dzieciństwo aż do wczesnej dorosłości w poczuciu winy, że za mało jem i nie jestem taka, jak wszyscy by chcieli. :roll:

Przeglądałam stare zdjęcia, zobaczyłam na nich zwykłe dziecko. Nie dziecko niedożywione, nie nastolatkę z anoreksją, tylko normalną dziewczynkę. I nie rozumiem o ch#! im wszystkim chodziło :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ano tak raz pobolewa wiecej raz mniej , jak sie klade to pulsuje , jutro jej powiem niech radzi co z tym robic.

Czyli masz popoludnie domowe calkiem jak i ja :)

Juz sie ciemno zaczyna robic , stanowczo nie lubie przestawiania czasu na zimowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, mysle ze to wina moich zebow bo z dwoma innymi tez leczonymi kanalowo ale iles lat temu --- mialam podobnie. taki urok zebow , mam to rodzinne niestety :bezradny:

cyklopka, hmmmm a ktores z dzieci w szkole chorowalo na ospe czy odre? Bo moze to to . A moze wysypka a stan podgoraczkowy niezalezny od niej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, mysle ze to wina moich zebow bo z dwoma innymi tez leczonymi kanalowo ale iles lat temu --- mialam podobnie. taki urok zebow , mam to rodzinne niestety :bezradny:

cyklopka, hmmmm a ktores z dzieci w szkole chorowalo na ospe czy odre? Bo moze to to . A moze wysypka a stan podgoraczkowy niezalezny od niej...

Ktoś chorował, ale nie wiem na co, bo pani od świetlicy zapomniała, chyba odra albo szkarlatyna.

Muszę w godzinę wymyślić, czy się zwalniać jutro :bezradny:

Jako dorosła dużo gorzej znoszę temperaturę, dla mnie 37,4 to uż jak 38 w dzieciństwie :zonk:

Ech, biedna jesteś z tym zębem :hide:

Davin, filip133, jak załatwicie mi zwolnienie, zastępstwo i laurkę to mogę 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi