Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Czeeeeeść!

Wstałam, kawa wypita, śniadanie zjedzone, to chyba się wezmę za papierkową robotę...

Wczoraj w tv lecieli Piraci z Karaibów to obejrzałam, potem 2 część online, dzisiaj chyba zobaczę kolejną :D Fajnie sobie to odświeżyć.

Już mniej więcej ogarniam pracę i dbanie o siebie. W zeszłym tygodniu tak mnie to pracowanie dołowało że przed i po pracy nie byłam w stanie nic.

Teraz jest dobrze i finansowa sytuacja wygląda tak, że mam za co żyć do końca roku ;-)

platek rozy, oburzyła mnie ta rozmowa z tamtym kolesiem, ale bardzo dobrze mu odpowiedziałaś. Ja bym jeszcze bardziej mu przysoliła, hehe, mam strasznie dużo osiągnięć naukowych więc "ogarnianie się" to wcale nie jest oznaka bycia zdrowym :P Ale akurat wszyscy w moim otoczeniu, którzy wiedzą o mojej lękówce, są świadomi czym to jest. Chyba ich tak przeszkoliłam :D

A ten wywiad to sobie poszukam na stronie DDTVN, chętnie słucham i czytam co w mediach mówią o zaburzeniach psychicznych.

acherontia-styx, jedźmy pociągiem do Szczecina razem, ja też chcę na te grzyby do Sigrun i Davina! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, spoko ;) to kiedy jedziemy? ;)

Ale mnie wkurwili u mnie w robocie :!::evil:

od początku im mówiłam, że nie będzie mnie tylko tydzień. Dzwonie dzisiaj do szefowej i słyszę 'w tym tygodniu już nie bo nie wiedzieliśmy co z panią i już jest ustawiona B. Proszę zadzwonić na początku przyszłego tygodnia to zobaczymy.'

Oj tak się bawić nie będziemy….Jutro jadę do dwóch szpitali z CV. W jednym na 100% przyjmą mnie z otwartymi ramionami. Się szefowa telefonu ode mnie już nie doczeka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurva, muszę iść na tą terapię yebaną, wygląda na to, że nie mam wyjścia. Ile to pracy nad sobą i przypuszczam, że marne efekty ale muszę coś zacząć robić z tym zdrowiem, tylko nie mogę się jakoś przełamać, mam taką niechęć, że masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, no właśnie, to też mnie zniechęca, trafić na właściwego. Tak czy inaczej, trzeba będzie się zmusić. Biorę xanax 1mg w tygodniu tak wychodzi po 0.25 kilka razy, to taka moja tabletka bezpieczeństwa. Jak się zdecyduję to oczywiście się tu tym pochwalę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie do kitu czuje , buja mnie , napiecietakie w gloiwe czuje i chodze jak zombiak :why:

Zalatwilam wsio co mialam zalatwic ale mialam jeszcze zafarbowac wlosy zeby nie isc z odrostami do nowych ludzi to niestety nie moge nigdzie kupic w cenie promocyjnej Prodigy 4.0 i pojde byle jaka. Na cene niepromocyjna mnie ne stac.Zreszta zaczelo mi wszytsko jedno byc , tak sie zle czuje.

Aurora88 :******* przemordowalas sie ale kaska wpadla a to wazne :) jeszcze jak jakas niezla to juz w ogle , chociaz wiem ze ceny na nasz spokoj psychiczny nie ma i nie ma co tego na zadne pieniadze przeliczac.

Sigrun, Kochana ja sadze ze nie dam rady , czuje sie jak sie czuje ale wiem ze to tez stresy i takie objawy mi daja.

Mam zaproszenie na wiecZor do takiej sasiadki z gory ktora wydawala corke za maz --- na ciacho weselne ale nie pojde , nie mam ochoty na towarzystwo a dwa ciacho jem tylko fit ;)

Depresja z nerwica to zlooooo!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi