Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, osoby z mojego pokolenia nie oglądają tyle TV, więc gdybym z takowymi mieszkała, to raczej nie robiłyby takich jazd.

Ojcu można powiedzieć, przyzna rację, i dalej będzie robił to samo. Dlatego terapeutka mówi, że egzekwowania potrzeb muszę się nauczyć z ludźmi z zewnątrz.

Poszłam spać i niczego na dzisiaj nie powtórzyłam :?

filip133, weekendzik z farmakologią, zajebiste plany. :great:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, zaglądaj czasem na Spamową, jeśli dasz radę, to jeszcze lepszy będzie weekendzik... :D

kosmostrada, jak zdążyłem trochę Ciebie poznać z postów tutaj, to wiem że coś wymyślisz ciekawego... :D U mnie nic ciekawego w planach, może tata coś wymyśli do zrobienia na działce... ;) Na razie, to mam od wczoraj zjazd w dół po dobrych dniach, to za bardzo nic mi się nie chce i muszę walczyć ze sobą.

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobryy :0

Wstałam dzisiaj sama z siebie całkiem wcześnie, już jestem umyta, najedzona, umalowana, mogę się wybrać w drogę ;)

filip133, jak masz dzień zjazdu to zrób sobie dzień na obijanie się, może jakieś filmy, książka?

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, fajny pomysł z tym, nawet jak się daje młodym tylko kasę, to i tak ciekawie to wygląda ;-)

Davin, czemu wkurw z rana? :)

A ja wróciłam i mam super humorek, uwielbiam się bujać po mieście, udało mi się dostać naprawdę śliczne wrzosy (już dużo ich mam), pęczek jarmużu, wytargowałam niższą cenę ('piękny pęczek dla pięknej pani' :mrgreen: ), mam też troszeczkę topinamburu no i uzupełniłam sobie zapas kadzidełek z indyjskiego sklepu ^^ Cudowna sobota ^^ W Poznaniu w soboty jest ekotarg, fajne rzeczy tam sprzedają (tęczowe marchewki!)

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Ale pięknie u mnie i ciepło!!! Rano cudny spacer z futrzakiem i zbieranie kasztanów.

Spędziłam 2,5 godziny u fryzjera ( jakieś magiczne maseczki mi ponakładała) i mam piękny kolorek i świeży fryz! :yeah: Wczoraj już dostawałam takiego szału z włosami, że kazałam jej ściąc, żeby przestały mnie wku... I mam boba, o!

Wracając zajrzałam sobie na wystawę i teraz do roboty! ( A taka piękna pogoda jest, człowiek pogrzałby kostki na słoneczku gdzieś na kawce, ale cóż...)

Wyrzucając śmieci, wyczaiłam na ogródku obok kotkę z trzema maluszkami. Ale słodziaki! :105:

Wszystkim miłego dnia życzę i tym wkurzonym i tym w dołeczku i tym z energią ogrodniczą i weselną! ;) Oby każdemu z nas ten weekend minął docelowo przyjemnie!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka kosmostrada, ale jesteś wesoła :D Super!

Ja mam już wolne więc w Twoim imieniu usiądę sobie na balkonie i będę wygrzewać się na słońcu ;)

Kwiatki ogarnięte:

3406084_WP_000185.jpg

Odpoczywają teraz po przesadzaniu, te z tyłu to tanie badylki z Tesco :P Obok wrzosiec, z przodu ślicznoty z eko targu. Wszystko polskie, poza holenderskim wrzoścem. Pierwszy raz sadziłam kwiaty, przekonamy się czy to przeżyją :mrgreen:

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spędziłam 2,5 godziny u fryzjera ( jakieś magiczne maseczki mi ponakładała) i mam piękny kolorek i świeży fryz! :yeah: Wczoraj już dostawałam takiego szału z włosami, że kazałam jej ściąc, żeby przestały mnie wku... I mam boba, o!

A fotki nie pokażesz. :bezradny:

Aurora88, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, :******* piekny prezent :great::great: , bardzo mi sie takie prezenty podobaja , chociaz ja toz a grosz talentu do takowych nie mam ;)

kosmostrada:*******moja siostro fryzurowa :D:mrgreen::mrgreen: ciekawa jestem jak w tej fryzurce wygladasz i po proszę focie na pw czy na maila :uklon::uklon::uklon:

Aurora88, cudowne wrzosiki:*******

bonsai, zeby nie bylo ze Cie nie widze :P;) Dzien dobry :)

Davin, filip133, :papa::papa::papa: witajcie chlopaki.

mirunia :******* ciekawa jestem czy te butki wygodne , napisz mi koniecznie jak zaczniesz w nich chodzic .

U mnie dzis cieplo a ja poszwendalam sie po miescie a pozniej ide do znajomego na mala impreze urodzinowa . Umowilam sie juz z kolezanka ktora mieszka na osiedlu obok to razem sie zabierzemy :)

Czuje sie niespecjalnie , chyba wczorajsza dzielnosc odnosnie jazd tramwajowych ze mnie schodzi i dzis mam slabosci i telepawe.

Milej soboty !

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Heloł!!!*****O imprezka się szykuje! :great: Miłej zabawy Kochana! Jaka kreacja na dzisiaj?

Włoski zrobiłam krótsze nawet niż Ty. Trochę żal mi było, jak zobaczyłam je na ziemi (znasz to nie? ;) ), ale cholery już dostawałam z tymi kudłami, nic się nie chciały słuchac, a mi szkoda czasu na układanie.

Aurora88, Piękne wrzosowisko! Jak fajnie oko pocieszyc, nie?

Trochę się martwiłam o ciupizny kociki, ale sprawdziłam, mamcia przychodzi do nich.

A tak na marginesie jestem załamana, jak mi trudno wyrzucac rzeczy i ile się tego przez te lata uzbierało. Nie wiem, czy przez weekend zdążę to wszystko poporządkowac.

Żebyście nie mówili, że nie wiecie, jak wyglądam... :mrgreen: Niepowtarzalna okazja zobaczenia tej wersji - pół godziny układania na szczotce i tona specyfików, a już się zaczynają podwijac... :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi