Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, No to długo to gardziołko kurujesz... Odpoczywaj Kochana, w końcu jesteś jeszcze chorutka, no i chyba organizm nam się przestawia na nową porę roku... :bezradny:

Na dzień łyknęłam Ambroksol - wykrztuśny, a na noc wyciągnęłam z apteczki Supremin - przeciwkaszlowy. Wczoraj wypiłam Gripex, ale nie za bardzo na kaszel pomaga... zastanawiam się, czy się nie wybrac po ten polecany przez Ciebie thiocodin.

Najlepiej to by było papieroska odstawic, ale ciężko...

Najchętniej to bym się nażarła czosnku na noc, ale jak z takim chuchem do pracy iśc? :hide:

Zosia_89, Jak się czujesz na wieczór?

Zupka sobie bulgocze, pachnie czosnkiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Człowiek wyjdzie pogadac przez telefon, zjeśc obiad, to mu dupsko obrobią... :mrgreen: Czosnek dla smaku do zupy i dla zdrowia, a co dalej z tego wyniknie zobaczymy... ;)

Marcin2013, Heloł, dawno Cię nie było! Co tam na polu walki, rozrabiałeś? ;)

mirunia, Oj u mnie pewnie też byłoby lepiej bez fajek... :bezradny:

Kochani gotujący, znalazłam w necie fotę tej dyni, której kawałek kupiłam ( dynia włoska). Polecam, delikatniejsza i pyszniejsza! Zupa najlepsza jaką zrobiłam do tej pory, dzięki tej dyni. Dodałam od serca chilli, kurkumy, trochę czosnku i mam cudnie ciepło w brzuchu. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Zosia_89, dziękuję, Dziewczęta! <3 Takie niewymuszone, płynące prosto z serca, życzenia są niezastąpione podczas długich, jesiennych wieczorów. :105:

Aż zrobiło mi się ciepło w brzuchu, mimo iż nie posiadam dyni. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zmeczona , ale zyje , nerwy coraz wieksze mam rankami. Zrobilam sobie gulasz z indora z warzywami doprawiony na ostro , bede miala na dwa , trzy dni .. Jutro rano jade do nowej babki z Mops.

Mialam dzis odwiedziny znajomego z ktorym sie znamy kilkanascie lat , chcial zebym mu zrobila takie male ksiegowe rozliczenia i wpadl mi pieniazek , z czego bardzo sie ciesze bo cienko oj cienko u mnie .

kosmostrada :********** takiej dyni jeszcze nie kupowalam , musze sprobowac.

Wszystkim Panom natomiast:

dzien_mezczyzn.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi