Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, ano ćwiczyłyśmy uwolnienie prawdziwych emocji i pomagało. Ćwiczenie pewności siebie też, żeby się nie krępować. I pomagało.

Na dyktafonie mam głos postaci z kreskówki ze śrubokrętem w nosie. Ale ćwiczenia pomogły mi uwolnić niższe, cieplejsze rejestry :105:

No to lecę oglądać "Twarz".

Skończyłam dzienniczek, jest piękny, zadzwonię do kierowniczki czy jest w poniedziałek w aptece i będzie wszystko cacy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszli spać, czy wódkę obracają na mieście? :shock:

Zastanawiam się, ile taki Respondek bierze za konferansjerkę na prywatnych imprezach i śpiewanie na weselu. Bo jakbym na przykład hipotetycznie dajmy na to brała ślub, to przecież nie będę brała do oprawy jakichś przypadkowych pajaców, tylko kogoś/coś, czego się przyjemnie słucha. Tak że na razie nawet nie wiem z kim ten ślub, ale to już są detale, ważne jest, kto i co zagra, zatańczy, poprowadzi zabawę.

Mierzyłam i nie mam gorączki, wręcz mam lekko obniżoną temperaturę, ale czuję się jakby mi infekcja chodziła po całym ciele. A jutro na zajęcia, nie ma kiedy się wygrzać, wyleżeć, wypocić. Teraz tylko mam dwa kocygi i bluzę polarową. Może dzisiaj w końcu poczytam, bo mam słabą statystykę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiscie wygląda na to, ze złapało CIe jakies choróbsko...mi z reguły pomagają wszystkie saszetki rozpuszczane w goracej w wodzie z wiekszą zawartościa leku.

W razie czego przesyłam dużo zdrówka... :zzz::D

A u mnie takie 3in 1 natrętnie, lękowo i kompulsywnie :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Kochani jestem tak rozłożona, że ledwo zipię... Każdy oddech mnie boli, nie mam węchu, nie mam smaku, kaszel mnie dusi, ledwo ciągam nogą z osłabienia.

Rano wstałam, to tylko się umyłam i wróciłam do łóżka. Teraz zjadłam kawałek drożdżówki, wypiłam kawę i znów zalegam.

Najgorsze, że jutro długi i ciężki dzień w pracy, pewnie ok. ósmej będę w domu... :bezradny:

Miałam się wczoraj wieczorem nażrec czosnku na noc i zapomniałam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstawiam wam fotę wrzosów, bo wczoraj zaobserwowałam pewną ciekawostkę. Otóż jak widac, mam dwa rodzaje, klasyczny i taki troszku inny. I wczoraj wieczorem paczę i jak pada światło latarni na nie, to ten jasny wygląda jakby świecił. :105: Fajny efekt.

Piękna pogoda, mieliśmy iśc na kawkę z menszem, ale nie wiem, czy dam radę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, prawda.

Prawie nie spałem tej nocy, niech to szlag jasny trafi. Księżyc świecił mi prosto w ryjek, mimo żaluzji w oknach (zawsze się znajdzie jakiś otwór, mać). Niech nadejdą już pochmurne dni, to przynajmniej ciemno będzie w nocy, a nie... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi