Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem introwertykiem, nie mam fobii społecznej, po prostu czasem mam ochotę napić się Becherovki do zdjęcia T.S. Eliota, bo dzisiaj rocznica urodzin mojego ulubionego poeta, a pogoda iście barowa. :105:

fb20130609a1a-200x200.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Oj piękna hoja! :105: I cudnie pachnie, nie?

Faktycznie balkon masz nadal piękny, szkoda ruszac. Ja poszłam w tym roku w sezonowośc - były bratki, był tytoń, a teraz wrzosy.

Aurora88, Mniam! Wrzuc przepis na te ciastka! :uklon:

Sigrun, Hej Mała Kuchareczko! ;)

A my dziś mieliśmy na obiadokolację halibuta, miały byc placki ziemniaczano-cukiniowe z fetą, ale energia ze mnie zeszła na wieczór i poszłam na łatwiznę. Będą jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lo matko co za dzien :hide:

Wyogladalam wszelkie bzdury jakich swiat nie widzial ani ja wczesniej--- Shopping Queen , Jacykow w Twojej szafie , Dorota Cie urzadzi... :shock::shock::shock: Wszystko to w pozycji wpol lezacej na kanapie i jedzac winogrona , odmozdzylam sie totalnie . Moze france nerwice wymozdze sobie z glowy jak ja ponabijam takimi programami? :roll::roll::roll:

cyklopka, cytat bardzo na dzis mi pasuje :*********

Aurora88 prosze przepis , fasolowe ciastka sa fit i wege wiec z checia zjem.

mirunia, staram sie nie plynac w ta chorobe i nastroj ale nie umiem , bede reagowala na kazdy stres w ten sposob. Jestem supergirl a za chwile jestem slaba jak ....

Esh westchne sobie jeszcze na dobranoc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tak, płatuś, głupsi ludzie są spokojniejsi, go for it :*

Ja robię takie maratony przy gorączce, telewizja dzienna jej mać :lol:

Dużo ludzi chełpi się brakiem telewizora, ale ja sobie lubię odcinek serialu czy jakieś dobre reality obejrzeć pod wieczór. Ale więcej to już nie.

A propos supergirl, kupiłam kapodaster i próbuję znaleźć sposób na zgranie gitary z wokalem, bo emocjonalnie mi bardzo leży, z tonacją się okaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no wlasnie , te z zauwazylam ze glupsi ludzie sa szczesliwsi , nie rozkminiaja swiata ani siebie , to dzis sobie taki dzien fundnelam ;)

A ja lubie miec telewizor bo jednak cos w nim patrze zwlaszcza na wieczor --- chocby Taniec z Gwiazdami :105:

A supergirl utwor bardzo lubie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mam problem z tym kawałkiem, bo opracowania podają zupełnie niepodobne zestawy akordów, wzięłam najbardziej wiarygodne, próbuję podmienić jeden chwyt, może w końcu się zgram. Miałam problem z wokalem, bo jestem trochę podziębiona.

Jakbym pracowała w aptece, to bym miała zarazki i choroby skóry na co dzień. A tak pracuję w szkole i mam zarazki i choroby skóry na co dzień, :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja cały czas Rutinoskorwin, Scorbolamid, cuksy do ssania, herbatki :bezradny:

Ja lubię swój głos jak sama sobie śpiewam. A jak się słyszę na nagraniach, to stwierdzam, że nie powinnam się nawet odzywać do żywych ludzi :hide:

Co do fałszowania, to jedna instruktorka neofolkowa mówiła, że bierze się z niepewności. Jak się boisz, że nie trafisz w dźwięk, to na pewno nie trafisz. A uczyłyśmy się pieśni tradycyjnych i ona mówi, że ani skali głosu ani pamięci nam nie powinno braknąć do 5 dźwięków na krzyż, więc wszystko jest w głowie.

A koleżanka od terapii głosem twierdzi, że fałszują ci, którzy mają jakiś "fałsz" w swoim życiu :shock: Ciekawe tezy, które mogą oburzyć :mhm:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, moim zdaniem masz ladny glos :) ale wiem o co chodzi z tym odsluchem na jakims urzadzeniu , ja tak mam tez , kiedys nagralam sie na dyktafone to myslalam ze padne , mam jakis piskliwy na nagraniach a w realu taki nie jest.

Teorie zaiste dziwne z tym falszem w zyciu :shock::lol::lol:

Sigrun, :******* ale Ci dobrze :) Odpoczywajcie .

Ja sie ide uplumkac. Na sen zapodam chloraw dawce cale tablety bo cos polowa nie podzialala :bezradny: az dziwne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi