Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :********

Ja odchorowywuje moja wczorajsza odwage i dzis mam lękowe myśli... a zaraz jade po paczke z Mops bo sobie zapomnialam ze dzis ostatni dzien kiedy moge ja odebrac i dostalam od nich esa czemu po paczke nie bylam :shock:

Ale nic to lykne sobie hydre i pojade.

Zosia_89, Hey Slonce:********* u mnie tez ciepelko , zaraz jakas kiece wyjme z szafy , trzasne makijaz i trzeba dzien rozpoczac.

Poki co jem kanapki z hummusem :105:

Boje sie jutrzejszego przeprofilowania. :zonk::zonk::zonk::zonk: boje sie UP.Skutecznie wzbudzili we mnie lęk. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, :papa: , czyli santa fe pokazał dziś swoją stronę "fe". No ale kochajmy nasze samochody, tak szybko odchodzą...

platek rozy, dasz radę. A jutro koniec upałów, więc będzie można oddychać pełną piersią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

No i wyciągnęłam z powrotem sandały... :shock: No lato normalnie. Szkoda, że w pracy trzeba siedziec.

Zosia_89, Też mi padł samochód (skrzynia biegów :( ) . Dostaliśmy od pana mechanika zastępczy, ale stareńki mały graciak i bojam się nim jeździc... :hide:

platek rozy, Kochana, dasz radę jak zwykle! Ciekawe czy coś sensownego w tej paczce będzie...

bonsai, Ty to potrafisz zawsze mnie rozbawic. :D

DarkMaster, Jaka energia od rana! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Hejo Filipie! Coś dzisiaj się szykuje, może jakaś samotna wyprawa w ramach wyzwań? ;) Jak wizyta u lekarza?

mirunia, Hej Kochana! zrobiłam dokładnie to samo pootwierałam w biurze okna, co by nagrzać. Tylko mam teraz złowieszczy przeciąg... :D A ja pożarłam kupionego po drodze sernika, bo nieustająco jeść z rana nie mogę. Od razu lepszy humor, jak poziom cukru wyrównany. Herbatka chińska też gotowa, no pełen wypas.

Niewiele z popołudnia będę miała - po pracy zakupy, pędem robić obiad i będzie wieczór. :bezradny:

Davin, Też masz autko w naprawie?

Zosia_89, Zazdro...Już mkniesz swoją strzałą... Miłej pracy!

No właśnie przeciąg zwiał mi papiery z biurka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hejo :D psychiatry nie było jednak wczoraj, akurat wczoraj miał wolne... Wtopa :P A na terapii trudno było, rozmowy trochę o sferze seksualnej, skomplikowana wczoraj była... ;) I dziś jadę do biblioteki do miasta wypożyczyć książkę "Męskość", którą mi polecił terapeuta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Jednak wyczułam Cię - jest wyprawa! :great: Fajnego masz terapeutę, że Ci książki poleca, ja musiałam kopać w literaturze sama.

Davin, Na widzeniu u Leosia w ogóle byłeś? ;) Naszego wczoraj odwiedziliśmy, ale jeszcze jest z bebechami na wierzchu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie wiem tylko jeszcze o której pojadę... To tak się złożyło, że akurat miał tą książkę w pokoju, bo korzysta z niej do czegoś.... :) No i akurat w terapii pojawiły się tematy, może trochę krępujące tutaj żeby tak je pisać ale co tam, dotyczące zawierania znajomości przeze mnie, sposobu traktowania innych wynikających z mojego dzieciństwa i wyjazdów taty za granicę, przez co mogło brakować mi takiego męskiego wzorca, przez to teraz czuję się mało męski i mało atrakcyjny (i jeszcze parę innych rzeczy, ale to za długi post by wyszedł).... ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, No tak zapomniałam, farciarz...

mirunia, liczę na jutrzejszy dzień, że z rańca gdzieś pomknę na powietrze, bo w weekend znów robota przy szafie. Mam nadzieję, że ciepełko troszkę się utrzyma, to i Ty w weekend skorzystasz.

Zamknęłam okno za plecami, bo jak mi po karku powiało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi