Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :********

Ja odchorowywuje moja wczorajsza odwage i dzis mam lękowe myśli... a zaraz jade po paczke z Mops bo sobie zapomnialam ze dzis ostatni dzien kiedy moge ja odebrac i dostalam od nich esa czemu po paczke nie bylam :shock:

Ale nic to lykne sobie hydre i pojade.

Zosia_89, Hey Slonce:********* u mnie tez ciepelko , zaraz jakas kiece wyjme z szafy , trzasne makijaz i trzeba dzien rozpoczac.

Poki co jem kanapki z hummusem :105:

Boje sie jutrzejszego przeprofilowania. :zonk::zonk::zonk::zonk: boje sie UP.Skutecznie wzbudzili we mnie lęk. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, :papa: , czyli santa fe pokazał dziś swoją stronę "fe". No ale kochajmy nasze samochody, tak szybko odchodzą...

platek rozy, dasz radę. A jutro koniec upałów, więc będzie można oddychać pełną piersią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

No i wyciągnęłam z powrotem sandały... :shock: No lato normalnie. Szkoda, że w pracy trzeba siedziec.

Zosia_89, Też mi padł samochód (skrzynia biegów :( ) . Dostaliśmy od pana mechanika zastępczy, ale stareńki mały graciak i bojam się nim jeździc... :hide:

platek rozy, Kochana, dasz radę jak zwykle! Ciekawe czy coś sensownego w tej paczce będzie...

bonsai, Ty to potrafisz zawsze mnie rozbawic. :D

DarkMaster, Jaka energia od rana! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi