Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora88, hej! :)

filip133, może dlatego, że Ty chcesz przytulać wszystkie niewiasty. Wybrałbyś sobie jedną ofiarę i skoncentrował swoje wysiłki, a może byłoby Ci dane... A tak, to wiesz...

Nikt nie zechciał odpowiedzieć na moje dywagacje słonecznikowe, więc sam sobie poradziłem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam nocną porą ;)

co porabiacie?

Ja po dzisiejszym dniu w pracy mam dość ludzi :evil: pacjenci rzucali się jak wszy na grzebieniu :evil: jakiś fatalny komplet się dzisiaj trafił :bezradny: jeszcze jakbyśmy siedzieli i kawę pili, ale wszyscy od 7.30 do 15 biegali, bo ciągle ktoś, ale oczywiście pacjenci tacy biedni a służba zdrowia taka bezduszna :pirate:

jeszcze miałam nadal nową osobę na szkoleniu [ile można się szkolić cholera :?::!: - ja szkolenie miałam 3 dni jak się zatrudniałam, a ta już 3 tydzień przychodzi i to jeszcze nie koniec, bo pani doktor na razie na zostawienie jej samej nie pozwala :why: ]

Ale teraz 3 dni wolnego :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj! ^^

bonsai, ja nie napisałam nic o słoneczniku, bo nie mam pomysłu co się robi z czarnymi paluchami :D i proszę, nie myśl o mnie źle, ale nie lubię skubać słonecznika ;) jestem zbyt leniwa na to!

acherontia-styx, "pacjenci rzucali się jak wszy na grzebieniu" - jakie to piękne!!! muszę sobie zapamiętać i stosować, genialne porównanie!

filip133, już lepszy nastrój? :)

Witam resztę nieśpiących ^^

Zostało jeszcze trochę wieczora, nie wiem co porobić.

Może sięgnę po książkę i posłucham klasycznej muzyki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, zdrzemnąłem się trochę popołudniu i jakoś sobie radzę... ;)

acherontia-styx, odreagowywuj i wyluzuj się na wolnym :D Haha, ja zawsze mogę chętnie się przysłużyć i możesz mi się wygadać i odreagować w prywatnej wiadomości, jeśli byś chciała :P :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, dzięki, ale jestem już do tego przyzwyczajona w pracy. Tam dzień bez pacjenta, który nie poczepia się o coś, to dzień stracony ;) ciut mnie irytuje tylko, że muszę nadal kogoś szkolić ;) nie żebym nie lubiła, ale po pierwsze głupio mi pouczać osobę 2 razy starszą ode mnie i z pierdyliard razy większym stażem pracy w zawodzie, a po drugie tam nie ma na to czasu, bo nie dość, że muszę swoje robić to jeszcze drugiej osobie patrzeć na ręce (chociaż w tym mnie akurat dużo wyręcza druga pani doktor, która jak widzi, że jestem zajęta to pokaże i wytłumaczy jak ma czas) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i piszesz przez sen rozumiem? :roll:

Tak! Wiele rzeczy robię podczas snu, czasem nie za bardzo wiem po co się budzę, skoro wszystko już zrobione. :roll:

To będzie dobry dzień, czuję to w kościach. A jak coś czuję, to znaczy, że jeszcze żyję. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi