Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, Hey Kochana:*********

Tak mam zmienione tabletki , dostalam probke nowych i mamz obaczyc , poki co tamnte bralam 4 miesiace a rozplamilam sie od dwoch i trzeba zmieniac a szkoda bo pod innym wzgledem byly ok.

Jestem zmeczona , nie wiem jak ja bym mogla byc tak aktywna jak dawniej bo teraz pojechalam do ginki ( autobusem zaznaczam a wiecie jak uwielbiam nimi jezdzic) wrocilam autobusem , poszlam do fryzjerki grzywe ciachnac bo juz na oczy nie widzialam, nie mialam glowy isc mimo ze termin mialam na pon , zrobilam zakupy i wrocilam i padam.

Nic nie cieszy, nic , dol i czarna rozpacz.

Staralam zmierzyc te spodnie do szpilasow lakierowanych , wygladaja pieknie ale nie poprawilo mi to nastroju ni w zab.

acherontia-styx, cyklopka, :******** buziaki dziewczyny.

cyklopka, mysle ze musza sie dzieciaczki oswoic i przyzwyczaic :bezradny:

tumblr_myedusfRFd1qax2v3o1_500.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Łobuzy 8)

Ja dzisiaj od rana w robocie... Ale popoludniu zaliczylam zakupy!!! Balkon przybral kolorow. Dokupilam wrzosy i złocienie:) wyglada slicznie :)

Przeszlusmy sie dolasu z mala nadzieja na grzyby... Ale nic :( nawet trujakow.

A teraz wcinam pierogi ze szpinakiem i z brokulami:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, a gdzie te kulki się zawiesza? Czy one mają papierowe klosze? Osoby, którym wypadają mleczaki, nie powinny pić wina. :roll:

Sigrun, platek rozy, :papa: . Oj, dzisiaj jakiś taki senny dzień. Wróciłem i padłem, dopiero wstałem. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, zdjęcie lampek masz z 2 strony wcześniej, dawałam link moich ;) a zawieszasz gdzie chcesz, u mnie leżą na parapecie ;)

Zosia_89, trza było wcześniej mówić, kupiłabym 2 opakowania bo i tak kupowałam dzisiaj kosmostradzie i wysyłałam cotton ballsy ;)

A całe białe lampki a'la cotton balls łatwo zrobić ze zwykłych lampek i piłeczek do pingpongowych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nareszcie jestem w domu i mogę odsapnąc...

Kupiłam wczoraj składniki na ciasto z batatów, ale nie wiem, czy dziś zrobię, bom trochę zmęczona. Dzisiejszy dzień rozświetlił mi dar Acherontii, bo tak byłby "bezprzyjemnościowy".

Sigrun, No to się rozszalałaś z tym balkonem, wejśc tam w ogóle się da? ;) Nie pisałaś, czy fasolka Ci obrodziła?

Zosia_89, Koniecznie pokaż swoje lampki DIY, bo ja mam tyle koncepcji, że jak mi się sprawdzą w realu, to chętnie dorobię sobie do różnych pomieszczeń.

Mam nadzieję, że już się wypłakałaś... :( Tulam!

platek rozy, Oj musisz okrutnie szykowna byc w tych spodenkach i szpilasach... :105:

Ja w czasie porządków odkopałam swoją marynarkę aksamitną i chodzę w niej do pracy drugi dzień, nie pamiętałam, że mam taki fajny ciuch... :shock:

Kochana mimo takiego kiepskiego samopoczucia dajesz radę - masz wielką siłę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, o ciacho z batatow uwielbiam :105::105: Bardzo fajnie ze masz niespodziajke kuleczkowa :great:

A do spodni mam taka bluzke koszulowa w kolorze fioletu , maly czarno zloty krawacik i paseczek do spodni cieniutki w kolorze zlota ... i stroj na staz gotowy. Zebyz jeszcze jakos mnie to krecilo i radowalo ale nic , plakac mi sie chce .

Wlasnie musze zakiecik jakisik uhaczyć bo w sumie nie mam juz zadnego.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Fajne! Ja jestem fanką dobrego sportowego obuwia, dobrze dla stópek i kręgosłupa! Chodzę w moich do wszystkiego, łącznie z sukienkami... :D

platek rozy, No i masz sympatyczny przyjemny cel - wyszukac żakiecik.

Lusesita Dolores, To takie smutne zawsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi