Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zosia_89, Zosienko my kupowalysmy w Lidlu

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=806

Kupilysmy leginsy z przeszyciami na kolanach -- ja czarne , kosmo granatowe plus dzinsy marmurkowe , na mnie niestety juz nie bylo rozmiaru ale rzeczy naprawdę fajne i jakosciowo dobre.

acherontia-styx, :********* tez w pepco kupuje rzeczy do domu , bardzo lubie.

I mnie czeka nauka w UM , bojam sie. :hide:

Sigrun, na pewno ten robiony w domku pyszniejszy :105:

I po mojej werwie , zaczelo kropic i rozbolala mnie glowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam na wernisażu, potem poszliśmy z menszem na kawkę na powietrzu. Mimo mojego zmęczenia wybrałam się, nawet szpilasy założyłam, w związku z tym byłam najwyższą kobietą na spotkaniu! Nigdy nie miałam problemu na imprezach, żeby mnie zauważono. :mrgreen:

Rany to jest niemożebne, jak się noga odzwyczaja. Już to kiedyś pisałam, ale to mnie wciąż zaskakuje. Po prostu mordęga dla stopy, która lata na płaskim. A już w ogóle chodzenie po bruku z lekkimi zawrotami we łbie jest popisem ekwilibrystyki. :shock: A kiedyś biegałam na okrągło w szpilach, niejedną imprezę przehulałam... Chyba będę musiała potrenowac, bo noga wygląda cudownie w szpili, tu się zgadzam absolutnie z Plateczkową. :great:

Zosia_89, mają takie rzuty w lidlu fajnych ciuchów ( ta seria "See you in..."). Trzeba śledzic gazetkę. Ja dostałam cynk od Plateczkowej... ;) Niektóre rzeczy są lepsze jakościowo niż w sieciówkach, a cena cudna. Mam od nich dwie pary dżinsów - boyfriendy i teraz rurki i leżą bosko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, właśnie zamawiam z tej stronki próbki perfum dla mamy.

A co do tych winogron, mogły się skórki poprzyklejać w środku człowieka, albo były czymś pryskane.

Dzisiaj całe popołudnie w pracy, głównie paczenie godzinami, czy nikt nie wybiegnie z placu zabaw na ulicę. Przychodziły różne osoby i też paczyły, zamiast wziąć dziecko i nie robić sztucznego tłoku. Wielu rzeczy jeszcze nie rozumiem. :bezradny: Dyrektor do mnie mówi per "dziewczyna" :roll:

Dopiero pod koniec dzieci się zmęczyły, to zaczęły siadać i mówić do mnie. Bo ja bardzo lubię słuchać jak 1 osoba mówi, a nie, kuna, 60.

Dalej mam oscylację nastroju wg. schematu: jestem super --> ale nie utrzymałabym rodziny --> może to i lepiej, bo wojna i zamieszki. I tak w kółko :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, też byk. Ale moje umiłowanie jedzenia jak i upór zostały w dzieciństwie złamane.

Teraz się dopiero uczę robić uparta.

Co za śmieszni ludzie, wyłączyli głos w czołówce "Ojca Mateusza", żeby mnie nie denerwować muzyczką. A musieli by wyciszyć cały odcinek, bo muzyczka jest w każdej scenie. :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Pamiętam, bo już kiedyś o znakach rozmawialiśmy. Może dlatego Cię polubiłam od pierwszego wejrzenia? ;)

Ja do końca to w te znaki nie wierzę, aczkolwiek zastanawiające jest, że z ludźmi spod niektórych znaków nigdy się nie zbliżyłam, czy to kumpelsko-przyjacielsko, czy też "romansowo". A baardzo dużo ludzi się przez moje życie przewinęło.

Wy wierzycie w astrologię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no ja w dzieciństwie strasznie chciałam wierzyć we wszystko, co czarodziejskie, teraz świadomie unikam new age'owych czy okultystycznych nurtów, ale czasem fajnie pogadać o znakach, żywiołach, minerałach, bo to przedstawia znajomości i cechy w pozytywnym świetle, jakoś ludzi do siebie zbliża.

Lubię alchemię, gdzie każdy kolor, metal, planeta są do siebie przypisane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a z jakimi znakami nie zbliżyłaś się?

Czy to ważne? Nigdy nie pytam się o to, jak kogoś poznaję, więc nie ma to znaczenia. Wychodzi to z reguły, gdy znajomosc trwa i wiadomo co w trawie piszczy, to tym bardziej nie ma znaczenia.

A w necie zawiązują się znajomości, które w realu nie miałyby racji bytu, dane osoby nie miałyby możliwości nawet się spotkac ( za to też lubię forum ;) ), więc sprawa znaku zodiaku w ogóle jest najmniej istotna, może byc tylko tematem do pogadania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ważne na tyle, by podtrzymać wątek. :bezradny: Myślałem, że rzeczywiście masz jakieś preferencje w tej kwestii i/lub zauważyłaś pewną prawidłowość. Czysta ciekawość, to wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi