Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie poleciłam ładnemu koledze sklep internetowy, bo zobaczyłam coś, co powinno mu się spodobać. Reakcja była umiarkowana. Ale ćwiczenie z niedopisywania wielkiej filozofii do tego w jaki sposób ludzie reagują na to, co do nich zagaduję zaliczone z oceną pozytywną :great:

Ostatnio w ogóle piszę do różnych dziwnych ludzi! Napisałam już do malarki, której obrazy mnie ciekawią, żeby ją pozdrowić; do firmy, która reprezentuje jedną z moich ulubionych pisarek, że ktoś naruszył jej prawa autorskie; do grupy zajmującej się replikami kostiumów, żeby dowiedzieć się jakie tworzywa i farby kupić; do dziewczyny, która sprzedaje gorset, żeby mi go wysłała... W prawdzie to wszystko przez internet, ale przenikam jakąś barierę, którą mam, że olaboga, ktoś mi nie odpisze, albo co gorsza odpisze i nie będzie zadowolon z mojej postawy :hide:

Trening czyni miszcza 8)

Może jutro pójdę do klepu plastycznego się dowiem o te farby, kleje, glinki i kulki szklane :shock:

W ogóle ktoś wrzucił artykuł, że jakaś dwunastolatka ma IQ 162, a to 2 punkty więcej niż Hawking.

Ja podobno jak miałam 6 lat, to miałam 156, to tyle co George Sand i Doda Elektroda :great:

A i tak słabo ogarniam, pewnie przez tę psychozę :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obsypalo mi pyszczek i nie wiem zy to po hormonach czy to moze od slonca????

Nie podoba mi sie to , i zauwazylam ze wpadam w jakies male paranoje , dawniej obserowalam u wszytskich faldki na brzuchu ---dopoki nie schudlam , a teraz obserowalam wysypki na twarzy i oczywiscxie sie porównuje :hide::hide::hide::time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana, jak najbardziej może byc od słońca, gorąca, troszkę potu, wrażliwsza buzia np. od hormonów i masz... :bezradny: Ja latam w taką pogodę praktycznie bez makijażu, czyli tylko trochę pudru na nos, kredka do oczu, ewentualnie błyszczyk i tyle. Miałam swego czasu takie sajgony z twarzą i oczami w upały, że już wolę wyglądac niewyjściowo...

Mój mąż dostaje np. strasznej wysypki na nogach od słońca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi