Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, tak poranki sa dobijajace :bezradny: ale staram sie nie snuc czarnych mysli tylko sobie wmawiam ze mi sie to poprawi znowu :smile:

Super Twoj pan doktor wymyslil sposob na schodzenie z lekarstwa :great:

Lusesita Dolores, wiesz ja tez nie umialam za 1 razem po smeirci mamy toz amknelam sie w domu na 4 miesiace i postanowilamz e nigdy wiecej do tego nie dopuszcze. mam jedno zycie , chce je przezyc w miare normalnie , chce sie cieszyc z wyjazdow , chce pichcic dobro9ci , chodzic na wystawy , na kawe , na spotkania ze znajomymi , czytac .... i w sumie to wszystko robie :)Mimo ze nie czuje sie za dobrze a sa dni ze czuje sie calkeim zle , mam duze lęki doly i mi sie wstawac nie chce to wsatje na sile . Kopniak w myslach w tylek i makijaz na oczy i ide tresac gaciami ze strachu ale ide.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana bo inaczej to ja bym calymi dniami w domu musiala siedziec :bezradny: a nie chce i wole isc z sercem w gardle , na slabych nogach i kreciolem w glowie niz siedziec i nic nie zobaczyc. Zreszta w domu tez zle bo jak sie ma stan okropny to juz wszedzie zle.

Zazwyczaj doktorzy to odstawiaja po polowce a to mysle ze za duzy szok dla organizmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie, to ja też często przebywałem w damskim towarzystwie w realnym świecie, no i wtedy byłem taki spokojny :mrgreen: lecz wiele we mnie jest gniewu minionych lat. Radzę sobie, troszkę lepiej. Ogólnie zdecydowanie mniej agresji, to mnie się podoba :) Jeśli chodzi o fitness, to troszkę i kiedyś siłka troszkę. Głównie w domu ćwiczyłem, teraz powoli troszkę zaczynam znowu ćwiczyć. Bykiem, to już raczej nie będę, ale siły więcej nie zaszkodzi, mimo że na siłę nie narzekam ;) Kiedyś byłem małą bestią z wyglądu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi