Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, takie tam, emilk, dziekuje za slowa pocieszenia. Oby mi to przeszlo szybko ale poki co to nie moge sie ogarnac , nawet nie mam sil pichcic pysznosci ani nawet mi sie nie chce myc glowy , ale wiem ze musze to zrobic. Umalowalam paznokcie u stop. Zmylam granat i nalozylam fiolet.

i tyle. Nawet ksiazka mnie przeraza. auuu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, takie tam, emilk, dziekuje za slowa pocieszenia. Oby mi to przeszlo szybko ale poki co to nie moge sie ogarnac , nawet nie mam sil pichcic pysznosci ani nawet mi sie nie chce myc glowy , ale wiem ze musze to zrobic. Umalowalam paznokcie u stop. Zmylam granat i nalozylam fiolet.

i tyle. Nawet ksiazka mnie przeraza. auuu.

Musisz miec piekne stopy i ten fiolet :D zawsze mozesz na nas liczyc pamietaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mirunia, a już się obawiałam że nikt mnie nie rozumie z tymi czereśniami... :lol:

Jest coś w powietrzu dziewczyny, bo na musie funkcjonuję. Fakt, że trochę zwalam na pogodę, bo u mnie nagle duszno się zrobiło, potem chlusnęło, wiatr potworny, a teraz cisza, spokój, słońce. Łeb mi pęka.

Wyszliśmy zjeść, ale raz że nas pomoczyło, ale ok jest lato, ciepło, nazwijmy to atrakcją, ale nie mam dziś apetytu, więc co to za wyjście do knajpy, gdy człowiek nie dojada, mimo że dobre jedzonko.

Idę z psem, potem wezmę kąpiel, może trochę się odprężę. Tak mirunia, , nie dajemy się. Oby jutro było lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"W co teraz grasz?" - tekst mojego dzieciństwa. Miło go znowu usłyszeć.

Rzadko mam ochotę w coś grać. Przygodówki maja urok, ale mają prostą mechanikę. Do tego sama zasada działania. Te gry mają potencjał, ale póki co nie dla mnie, chociaż na logikę wiem że są fajne. To jedna z tych rzeczy, które chciałoby mi się chcieć. Na pulpicie mam Dungeon Siege 3. Rąbanka-klikanka próbująca mieć fabułę. A a w przypadku takich gier popadam w klasyczny przypadek. Próbuję na siłę zrozumieć fabułę, ale mi to nie wychodzi, bo po prostu jest jak dmuchany balon. Niby jest, ale składa się powietrza głównie. No i wtedy przychodzi refleksja, czy to gra jest głupia czy ja sam. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"W co teraz grasz?" - tekst mojego dzieciństwa. Miło go znowu usłyszeć.

Rzadko mam ochotę w coś grać. Przygodówki maja urok, ale mają prostą mechanikę. Do tego sama zasada działania. Te gry mają potencjał, ale póki co nie dla mnie, chociaż na logikę wiem że są fajne. To jedna z tych rzeczy, które chciałoby mi się chcieć. Na pulpicie mam Dungeon Siege 3. Rąbanka-klikanka próbująca mieć fabułę. A a w przypadku takich gier popadam w klasyczny przypadek. Próbuję na siłę zrozumieć fabułę, ale mi to nie wychodzi, bo po prostu jest jak dmuchany balon. Niby jest, ale składa się powietrza głównie. No i wtedy przychodzi refleksja, czy to gra jest głupia czy ja sam. :P

Wiem o czym mowisz,bo sam jestem maniakiem gier komputerowych , elektroniki i wszystkim co jest zwiazane z PC,nie zapomne jak w 96 roku dostalem commodore 64,ahh jak fajnie jest sobie to przypomniec ;) Te kasety i ustawianie glowicy w magnetofonie :D

Mialem zaledwie wtedy 6 lat,a szybko zalapalem smykalke do komputerow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś miałem ciągle blue-screeny na xp'ku , dałem do informatyków, którzy upierali się że z kompem jest wszystko w porządku, aż w końcu sam się zabrałem za komputer i rozwiązałem problem :D

Czasem BS nie pojawiaja sie czesto,moze byc to z powodu przegrzania procesora lub nie umiejetne podkrecenie procesora i innych podzespolow PC,moze tez byc wina w systemie,BS moze miec tysiace przyczyn ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie jaka jest dobra metoda na uszkodzona karte graficzna ? :P

Nie robcie tego w domu :P Gdy na ekranie kompa sa artefakty,swiadczy to o tym ze pojawily sie zimne luty na kosciach pamieci GPU,wystarczy nam piekarnik,rozbieram chlodzenie grafiki,bierzemy np folie aluminiowa,robimy kuleczki 4 z foli kladziemy na ruszcie piekarnika,a na te kulki karte graficzna.Piekarnik musi bym ustawiony na 200 C i trzymac tak ok 10 minut ;) Wyjmujemy czekamy az wystygnie isprawdzamy czy artefakty zniknely :D Pare razy tak robilem w 90 % sprawdza sie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilk, monk.2000, dwójka moich znajomych, którzy bawią się w naprawianie komputerów/tel. komórkowych też uważają, że piekarnik to podstawowe narzędzie do naprawy tych przedmiotów :P

Podstawa w naprawianiu komputerow i elektroniki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magda8, ja do botaniki, kiedy musiałem się nauczyć nazw łacińskich roślin i zastosowań po łacinie robiłem sobie fiszki- z jednej strony np polskie z drugiej łacińskie, albo z jednej strony nazwa rośliny, z drugiej reszta... ;)

Można czytać na głos, używać zakreślaczy, niektórzy uczą się przez pisanie notatek albo śmieszne skojarzenia... ;)

acherontia-styx, to się nazywa chłodzenie powietrzem heheh :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, przyznaję się, nie dam rady przebrnąć przez cały dzisiejszy spam. Tak że witam wszystkich hurtem.

Byłam u psychiatry, tłumaczyła mi, że jestem ssakiem a nie gadem :bezradny:

Potem pojechaliśmy po buty na wycieczkę i po odkurzacz. Był kiepski dzień na zakupy, więc zanim ten odkurzacz dostaliśmy, to się obkupiłam jak debil w książki, zeszyty, teczki, chrupki i owoce kandyzowane :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi