Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po króciutkiej nieobecności, dopiero co wróciłem z pracy ;) Klienci byli hojni, uzbierałem sporo napiwków :yeah:

U mnie nieźle powiało, podczas, gdy wracałem z pracy, robiłem slalom samochodem omijając powalone gałęzie i konary.

Humorek hmmm... zmęczony jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... Bez xanaxu juz się nie obyło. Spróbuje niedługo iść pobiegać. Zobaczymy czy to wyjdzie i ile dam rade.

Po xanaxie biegać? :shock: Hardcore.

platek rozy, wstaw wiatraczek, mokry ręczniczek, jakiś film i nie martw się na zapas.

O, teraz idzie gruba burza :uklon:

Cały dzień dzisiaj poza domem, wróciłam ze zlotu, nastawiam się na intensywne wypoczywanie, trzeba jakoś zbilansować emocje, bo jednak dużo bodźców dla mego układu. Idę po wodę z sokiem i witaminę E.

A tak zupełnie bez okazji przypomniał się nie mój kotek, którym się kiedyś opiekowałam i mi go brakuje, i chciałabym go z powrotem :cry: Bo to był kotek, który wszystko rozumiał i wyrażał emocje zupełnie jak nie kotek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, :great:

Chyba dziś wcześniej zalegnę, bo coś mnie słabość wzięła. Wczoraj dużo wyczerpujących emocji, potem ładowanie baterii, dziś dzień spokojny i oddałam dalej dużo tej energii,no i organizm ciągnie w dół. Trzeba sobie do głowy włożyć, że to nie dół w sensie DÓŁ, tylko dołek energetyczny, naturalna reakcja.

cyklopka, Też mam wziąć witaminę E?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, masz gg, albo Facebooka? Możemy się zgadać.

Niby wszystko jest w internecie, ale suche poradniki nie dają jednego, zmysłu kuchennego. A on jest potrzebny, żeby nie być kuchennym nieudacznikiem.

No i mam lekką fobię w stosunku do jedzenia, jak miałem ostrzejszą fazę choroby, to nie jadłem, tylko żywiłem się energią z kosmosu. :P

Jednak ostatnio staram się wprowadzić w życie filozofię zwykłych rzeczy i jedzenie się w to wpisuje. Muszę się przełamać, co udało mi się już zrobić z myciem naczyń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Wyspaliście się? Siedzę już od ponad godziny w pracy i jest mi źle jakoś. Nie mogę się "wgryźć" w robotę.

Mam porannego doła i czekam cierpliwie, że uda mi się go zakopać.

Wczoraj miałam pierwsze pominięcie dawki esci... może to to? Ale zaraz łykam dzisiejszą dawkę.

Nie ma dzisiaj upału, jest w sam raz i tak ma być ponoć cały dzień, więc odpoczynek od skwaru.

Mam nadzieję, że tydzień szybko zleci w miarę spokojnie i.... urlop. Od czwartku znowu upały. :(

Dobrego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Brrr ale zimno było z rańca... Mokro, wietrzycho, gdzie to lato gdzie? Teraz chwilami słonko wychodzi, więc jest szansa że w ciągu dnia w puchówce nie będzie trzeba chodzić... ;)

Czuję się licho, mam nadzieję, że to zwykłe poranne zejście, w każdym razie przeczekuję - poszłam z psem i po bułki, piję kawkę, zaraz łepek umyję.

Plateczkowa odezwij się, jak dziś u Ciebie.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi