Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dopiero teraz zaczynam wierzyć, że mam prawo przynależeć do każdej paczki, do jakiej chcę i nie muszę czekać na pisemne zaproszenie, tylko mogę się z nimi umawiać, albo nawet sama organizować spotkania.

Wróciłam od dziewczynki, dałam jej dyplom, piękny wyszedł, bo wydrukowałam fajną czcionką na ozdobnym papierze. Dostałam wielkie pudło merci, z czego nie jestem uradowana, bo raz, że nie mogę mleka, a dwa, że nigdy to nie były moje ulubione praliny. Wolałabym dostać krewetki.

I dzisiaj jeszcze jedna klientka zanim pójdzie na urlop, ale mam jeszcze chwilę czasu, więc wracam do grania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, Pięknoty i każda inna!!! :105: Zaprzyjaźniają się, czy dzikusy?

platek rozy, Obiadek smakowity! Ja ostatnio zrobiłam zapiekankę z kalafiora, masa jak do kotletów tylko w foremkę i do pieca.

Kolorek ten sam - znów blondi...

Lusesita Dolores, :great: Powodzenia!

cyklopka, Na następny rok zrób listę prezentów ( jak na ślub), co by uczniowie takich gaf nie strzelali jak z tym merci... ;)

Ja po obiadku i po fryzjerze. Znów piękna i zadbana! :D Tak mnie zmęczyło racjonalizowanie swojego lęku u fryzjera, że w pewnym momencie o mało tam nie zasnęłam, tak mnie zmuliło, mimo dobrej kawki. A może to z czytania pism typu Party, mózg mi wyczyściło... :D

Wracając zaszłam do rosska żeby się obudzić i Plateczkowa kupiłam tą odżywkę do włosów, którą mi polecałaś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :-)

Jak Wam mija dzień?

U mnie pogoda w kratkę, raz słońce, raz deszcz.

Wczoraj złożyłam CV do pracy w szkole , w sekretariacie. Może się odezwą...

Z dobrych wieści - sprzedałam samochód :mrgreen: Kosztowało mnie to bezsenną noc i mega stres, ale się udało ;) Jestem więc póki co zdana na własne nogi i rower :lol:

Płatku jak w Decathlonie? Byłaś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Heloł****! To więcej ruchu będziesz teraz miała, samo zdrowie! ;) Jednak okazuje się, że nie taki diabeł straszny - umiemy sobie poradzić w życiu, nie? a że okupione bezsenną nocą -trudno, nie jest łatwo z nerwicy wyłazić...

Pogoda u mnie też nieprzewidywalna i generująca ból głowy...

No i poszło Cv -brawo! Trzymam kciuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, No więc Plateczkowa zdradziła mi triki na swoje piękne włosy. A że moje mają tendencje do puszenia się i sianowatości, no to poleciałam do rosska. Kupiłam maseczkę Biovax Caviar i olejek arganowy na końcówki. Teraz tylko konsekwencja w stosowaniu... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, super , wszytsko pozalatwiane , kolorek odswiezylas :great::great: a odzywki stosuj regularnie to efekt powinien byc , biovaxy maja naprawde fajne sklady , lepsze niz te zwykle drogeryjne , sa takie tresciwsze. Argana wcieraj na wilgotne koncowki po myciu i tak zostawiaj.

Ja juz teraz bez odzywiania wloskow to ni huhu . Ale widze roznice.

Zalatana23, :******* hey a w Decathlonie kicha straszna , nadzwigalam sie jak facet a stawka 6 zl na reke i umowa bez ubezpieczenia w dodatku szef burak , pilnujacy Cie na kazdym kroku i uwazajacy ze powinnas go calowac po rekach bo cie zatrudnil. Trzymam kciuki za ta oferte :great::great::great: na ktora cv wyslalas.

Ja wlasnie wlosy umylam i z odzywka siedze:D za chwile ide ja na cieplo powiuchac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Dziewczynki!!! :papa::papa:

A ja dzisiaj nijaka... ni przede mną, ni za mną :mrgreen: po południu zdrzemnęłam się ok. 2 godz., później wpadła sąsiadka z ciastem z malinami, mniam!

A teraz też siedzę po umyciu głowy, już podsuszona, zaraz ułożę włoski.

kosmostrada, Pięknoto jedna, to masz już z głowy fryzjera, włoski zrobione na cacy :great:

Mnie czeka strzyżenie, może pod koniec tygodnia się wybiorę. Jutro mam znowu stomatologa.

platek rozy, chyba też sobie zakupię tę odżywkę, bo latem włosy są suche od słońca i wiatru, trzeba je odżywić.

A co to znaczy "na cieplo powiuchac"??? :D

Zalatana23, witaj, też kciukasy trzymam za pracę! Nie płakałaś za samochodzikiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, to jak u wiekszosci , raz tak , raz siak , grunt to do przodu !:)

mirunia, a malinowe ciacho :105: lubie , musze jakies fit zrobic takie , tylko chyba za czas jakis bo teraz nie zarabiam :bezradny: do konca lipca prawie.

Kochana a na cieplo to ja wiucham odzywke suszarka :D mam czepek foliowy na glowie bo biovaxy dobrze dluugo potrzymac a jak cieplym powietrzem wiucham to sie lepeij wchlaniaja :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi