Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, Heyyy:******** jak sie masz?

kosmostrada, Kochana a te magiczne saszetki to biovaxy? bo ja je uwielbiam , maja dobre sklady.

Ktora odzywke wzielas?

Ciacho bym zjadla :105::105::105:

Zebrec, na_leśnik, Helooo :********* jak sie czujecie?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Tak biowax z olejkami. Wyboru w odżywkach nie było, mała ta biedra obok mnie, wzięłam Garniera do włosów farbowanych. Po spotkaniu z sisotrzyczką już jesteś?

A ciasto zobaczymy jak wyjdzie , bo nowy przepis. Takie biszkoptowe i utopię w nim rabarbar.

na_leśnik, Zebrec, Boszsz, a ja już o ósmej inkę sobie robiłam... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to tego biovaxa lubie najbardziej , pieknie pachnie i super wloski nawilza:) Siostra pojechala juz jakis czas temu pichce obiad , dzis kurczak duszony w sosie z kocieradka i maselkiem .

Ciacho na pewno Ci wyjdzie ! dla mnie ejden kawaleczek :uklon::uklon::uklon:

Zebrec, dziekuje :) ja odzywam w czasie spotkan towarzyskich , z ludzmi ktorych lubie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, kosmostrada, jestem już po obiedzie, wtranżoliłam michę tych flaków drobiowych... wyszły faktycznie smaczne, delikatne i pożywne.

Będę częściej je robić, bo faktycznie fajne jedzonko. Kaczka nadaje specyficzny, dobry smak rosołowi i kawałeczki mięska rozpływają się w gębie!

Kosmo, biszkopt z rabarbarem - pychota ciasto, takie sezonowe, orzeźwiające... mmmm!

Ja mam biedronkę dość daleko i rzadko robię w niej zakupy, ale kiedyś muszę spróbować zajrzeć do niej i bardziej się oswoić z tym sklepem.

W kauflandzie mogę z zamkniętymi oczami latać między regałami :D no tak jakoś :bezradny:

Rozpadało się na całego, leje non stop ciurkiem... a wczoraj okna myłam :hide: cholercia!

zebrec , wyspany, wyleżany, najedzony.... taki to pożyje! cześć :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a dlaczego tak wcześnie w niedzielę wstałaś? ;)

Bo tak się teraz ostatnio budzę... :(

mirunia, No muszę kiedyś tak zrobic, bo wiedziałam, że pychota będzie.

Ja z buta z siatami to tylko mam biedrę i to też jest spacerek z psem.

Ciasto w piekarniku, zaraz będzie ten fajny zapaszek rozchodził się po domu.... :105:

Wzięłam w biedrze gazetkę z przepisami z niby francuskiej kuchni, spodobał mi się przepis na zapiekankę z dorszem, chyba jutro kupię składniki i zrobię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, uwielbiam zapach ciasta w domu :yeah:

Dosłodziłam się teraz herbatnikami w czekoladzie z Lewiatana - tyż dobre! :D Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma! :lol:

Nie wiem, czy pójdę zagłosować... ta pogoda mnie wstrzymuje i zawroty. Siedzę w kołnierzu :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochanie a moze wczoraj troche kregoslup przeforsowalas? :(

ja po obiadku teraz sie szykuje na wizyte goscia ;)

Mam @ dostac ale jestem po odstawieniu tabletek i tak sie zle czuje , nie wiem nawet kiedy ja dostane bo przeciez moze byc roznie.Hormony mi szaleja.

czuje sie jak balon :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a co, są jakieś wyniki frekwencyjne? Przyznam, że nie śledzę dziś telewizora. Byłeś oddać głos swój naleśnikowy?

Aranjani, jedz, jedz, kolega Davin na pewno będzie zachwycony, że trochę więcej kochanego ciała nadeszło. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi