Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, tak, niedobra dziś pogoda... Ale albo zaczęłam bardziej odczuwac te zawirowania ciśnienia, albo ten rok jakoś obfituje w takowe.

Ja też się snuję. Z rana miałam telepawkę, ale i trochę energii. Na wieczór telepawka mi zeszła , ale zabrała też wszystkie siły. :bezradny:

Dziewczynki, jutro musi byc lepiej, w końcu ta pogoda nie będzie trwała wiecznie. Jak mówi Jasaw, dajmy sobie prawo do tych gorszych chwil i lenia, w końcu nie da rady byc cały czas na full power.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobietki, tulę i masuję :*

Ja oglądając trochę robiłam ćwiczeń, bo zaczęłam ćwiczenia na brzuch, a jak siedzę przed TV to się trochę rozciągam, bo to proste, wystarczy siedzieć w odpowiedniej pozycji.

Jestem bardzo zmęczona wprowadzaniem pozytywnych zmian w swoim życiu, więc teraz siedzę przed TV z kiełbasą, też trochę zdołowałam przy tej pogodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja zamiast popcornu mam pieczywo chrupkie z kiełbasą :D

Taki akurat spoko nawyk mi został z byłych związków, zagryzanie wędlin przed telewizorem, bo to nie są takie puste kalorie jak chrupki czy coś.

No ale dzisiaj endorfinki opadły i mi się wydaje, że nikt nie ma dla mnie czasu i ludziom d. zawracam na internecie.

A miałam mieć taki fajny dzień dla siebie :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dobry :D

Po normalnie przespanej nocy wcale nie czuję się rewelacyjnie. Już nie wnikam, nie analizuję dlaczego... :?:

Mam tylko nadzieję, że będzie lepiej. Powinno być, bo tego bardzo chcę :mrgreen:

Czekam na mecz, w ramach Pucharu Polski Legia-Lech, na Stadionie Narodowym :D Lubię futbol niezmiennie...

Mam wiele książek ciekawych, ale meczu nie odpuszczę :D

Nie byłam jeszcze dzisiaj na spacerze, ale wieczorem na pewno udam się. Wczoraj wieczorem odbyłam długi, szybki, chód wokół osiedla. Byłam zmęczona, ale i łatwiej zasnęłam. Może jednak troszkę przesadziłam, bo znacznie wzrósł mi poziom glukozy, co może wskazywać na zbyt duży wysiłek... :mhm:

Miłego wypoczynku życzę Wszystkim :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Witaj Kochana. Cieszę się, że lepiej się czujesz dzisiaj :D

Taki spacer mobilizuje oragnizm, a i cieszy duszę, bo odwiedziny i pamięć o Zmarłych dają siłę i radość.

Ja wczoraj też gotowałam rosół, bo uwielbiam go, a zapach jest cudowny, to fakt :!:

Będę dzisiaj piekła muffinki z miodem i sokiem pomarańczowym-bardzo proste, szybie, bardzo smaczne-też pieknie pachną :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Jak nie urok to... Lapek mi się zepsuł, przegrzewa się i co jakiś czas robi pierdut. Właśnie wymodziłam posta, a tu sryt... :evil:

jasaw, Najważniejsze, że pospałaś Kochana! Organizm ma siłę i na pewno będzie lepiej!

mirunia, Widzę też o szyjkę dbasz... Ja uwielbiam szale i apaszki, mam całkiem pokaźną kolekcję, raz że taka słabośc we francuskim stylu :105: , dwa marznę, jak szyi nie opatulę.

U mnie też słońce, ale bardzo zimny wiatr.

Dziś biorę na noc pierwszy raz pełną dawkę nowego leku, po benziaka nie sięgnęłam, choc bywa blisko, więc dajemy mu szansę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi