Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, czesc Slonce:********* o tak juz mam jeszcze tylko na dzis tabletki , pije jogurty , nawet probiotyk kupilam ale juz moj zoladek sie buntuje , wzielam nospe :(

U mnie tez pogoda nijaka , zaczelo padac.

Dobre juz sa mlode ziemniaczki? bo ja jeszcze nie jadlam a mam wielka ochote :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Ja byłem u Jacka w Siedlcach w grudniu ubiegłego roku,przy okazji zrobiliśmy spotkanie forumowe w Warszawie-było super ;)

Jack naprawdę spoko koleżka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Wiesz dzisiaj będzie Rybnik by Night ;)

Jutro jedziemy do Wisły bo Jack wielki fan sportu,to zwiedzimy galerię Adama Małysza,skocznie itp,może Jaco sie w jakąś góralkę zapatrzy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odespałam chyba kilka ostatnich tygodni, ale nie czuję się z tym najlepiej. Dzień zacznę od obiadu. Po południu będę miała chatę wolną i się będę obijać.

Podobno od jogurtów i probiotyków z apteki lepsza jest kapusta kiszona i ogórki kiszone, bo mają o wiele więcej gatunków bakterii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx, fajnie jak macie dobry kontakt , ja znam realnie dwie osoby z forum :mhm:

mirunia to tez sobie kupie w pon mloe ziemniaczki :smile: poki co oskrobalam stare i zrobilam sosik do schabu.

Cos moja siostra dzwonila czy jestem w domu to moze mnie odwiedzi , miala jechac w bieszczady ale pogoda lipna. :bezradny:

Aranjani, Kochana:********* to jedz do Krakowa! :) Do mnie .

cyklopka, Heyyy :********* a ja dzis na odwrot , malo spalam , jakas bylam poddenerwowana w nocy .Kiszone ogorki mam w szafce to moze zjem ale kapuste taka nieugotwana to nie moge , mam sensacje zoladkowe pozniej.

Zebrec, czesc :********* w domku siedzisz w weekend?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi