Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, hej Kochana! jak dobrze że Ty też świergoczesz z tymi ptaszkami! :D Cieszę się, że humorek dopisuje i niech już tak zostanie wraz z rozbuchaniem się wiosny.

Marcin2013, hej Marcinie, ty też tu dziś uśmiechnięty! :great:

No i nie mam zamówionych książek, bo wszystkie wypożyczone, cały naród postanowił się psychologicznie dokształcic. :shock: Zobaczę w ramach zajęc własnych, może na allegro są używane po taniości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, chciałam sobie poczytac ku pokrzepieniu między innymi książki takiego fajnego psychologa A.Ellisa i nie tylko, długo grzebałam, żeby znaleźc pozycje wyglądające na sensowne, a nie poradnikowy bełkot. W mojej bibliotece nie ma żadnej w ogóle na stanie , a moja mama szukała w swoich i wszystkie z mojej listy wypożyczone... Więc albo mam nosa i faktycznie "kultowe" pozycje wybrałam, albo naród znerwicowany czyta co popadnie, co ma tytule lęk lub emocje... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana zpiasz sie do biblioteki wojewodzkiej ( na pewno macie bo kazde wieksze miasto ma) tam zazwyczaj sa dzialy naukowe dla studentow i sporo ksiazek mozna dostac wlasnie tam. ja z takiej biore psychologiczne lub historyczne tudziez biografie :)

Aranjani, :******** co porabiacie? :mrgreen:

mirunia, :******** witaj :) bardzo sie ciesze ze masz taki fajny nastroj ! Moj tez sie polepszyl , bo jednak ogarnelam sporo i pogoda sie wyrobila chociaz pozniej pokropilo.

A do czytania ostatnio mam spory zapal. Znow sprawia mi to radosc , nie mialam tak od kilku lat bo jak pracowalam i studiowalam przez ostatnie dwa lata jak bylam zdrowa to czytalam tylko ksiazki potrzebne do szkoly, na inne juz nie mialam czasu.

Mykam z siostra do galerii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ty i ja, to wilki dwa...

Śpiąca jestem jak dziecko, a się miałam jeszcze dzisiaj pouczyć.

Wkurzyli mnie protestanci na mieście.

Wkurzyła mnie jedna prowadząca, bo akurat zeszło na temat nowotworów i klasyczny tekst: "taka pełna życia, młoda, piękna dziewczyna, a dostała raka tarczycy". A jakby była, kurwa, w średnim wieku, brzydka i z depresją, to wtedy rozumiem pół biedy.

A o tym, co w telewizji, to już w ogóle nie mówię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, jakoś dobrego bluzga z siebie wykrzesac nie mogę, taki mój mały felerek ostatnio... ;) Nie żebym osiągnęła stan godny buddyjskiego mnicha, tylko się zablokowałam i generalnie mam pozorną totalną zlewkę. Chyba jestem z planety - uwaga odstawiłam leki... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi