Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, ja wczorajsze prasowanie przepłaciłam potwornym bólem pleców, dobrze, że w środę mam kolejny masaż. Gdyby nie lek p/bólowy i maść rozgrzewająca, nie wiem, czy dałabym radę dzisiaj siedzieć przed monitorem, koszmar.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyliście, że jest problem z nickami, chyba w starej wersji tylko? Ja skierowałam swojego posta do kosmostrada, , a nie pokazał się jej nick...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdziło się, jest problem...

Jak widać, ta zmiana, z róznych względów, nie jest udana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na nowej wersji się nie da wołać po nicku, bo jest po prostu link do profilu. Ale dalej się jeszcze próbuję przyzwyczajać.

Takie dzisiaj hasło motywacyjne sobie wymyśliłam: W cuda wierzę, ale fajnie by było wziąć parę spraw w swoje ręce.

I tradycyjnie się pochwalę piąteczką, bo poprawiłam kartkówkę z zeszłego tygodnia :)

Miłego wieczoru, lecę wziąć lekarstwa, pograć w grę i trochę poćwiczyć, tak w ramach brania się za siebie.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak i w moich też się pokazały :great: , był to więc chwilowy brak...

To fakt, ta niedziela jest dziwna, smętna, nic się nie chce, ale już niedługo...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, zdolna Dziewczynka z Ciebie, gratuluję! Fajnie czyta się, że Innym coś udaje się...dalszych sukcesów Ci życzę!

Tak, wiedziałam o nickach w nowej wersji, ale tu było po staremu, już jest w porządku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, witaj serdecznie...mijający dzień był nie za specjalnie miły. Głównie za sprawą pogody. W moim wieku to się już odczuwa, niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś źle się poczułam na wieczór, jakiś lęk mnie dopadł taki z czapy... :bezradny: Wysłałam więc maila do doktora, napisałam jak się czułam przez te 3 tygodnie odstawiania i jak bardzo się boję teraz bycia bez leków. Trochę mi ulżyło, choc nic to nie zmieni, bo przez maila mnie nie poratuje... ;)

Wniosek wysnułam jeden - od prawie roku nie funkcjonuję normalnie, nie wiem jak to jest, nie mam porównania, nie jestem w stanie racjonalnie odróżnic, co jest wkręcaniem sobie filmów, a co złym stanem wymagającym pomocy. Eh, dziś znów mam dzień buntu, że nie chcę życ na takiej huśtawce, że nie dam rady.

jasaw, Kochana*****. Dziś na wieczór załączam Twoją relaksację, mam nadzieję że mnie trochę ukoi.

Też mój kręgosłup odchorowuje prasowanie, robię to na raty, bo bym nie dała rady...

cyklopka, fajne motto sobie wymyśliłaś. Brawa entuzjastyczne za piąteczkę! :brawo:

Zebrec, Bry! Niedziela na huśtawce, a jak u Ciebie weekend?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Macie racje pogoda fatalna. Chociaz dzień byl udany.. Póki co szybkie spankoi wstawanie po 3.00 rano mnie czeka.Nastawiłam 2 telefony a i tak obawiam się że zaśpię :roll:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, ja niekoniecznie, ale stabilną pogodę lubię, max.23 stopnie, bez upałów...

Jednak co tu narzekać, kiedy na to nie mamy wpływu, trzeba pracować nad pogodą własnego ducha i już :mrgreen: , zgadzasz się ze mną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj byłem na urodzinach u koleżanki. Niestety weekend bardzo szybko minął, ale wszystko co przyjemne, szybko się kończy. :(

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halo :papa:

Wrocilam z kumpira (tym razem wzielam wersje grecka z serem feta), zimno jak diabli , poszlismy jeszcze na Herbatke do czajowni , wybralam biala herbate ya bao , pachniala bzem :105: .

I tym sposobem niedziela dobiegla konca , a ja jutro odbieram ksiazki z biblioteki bo sobie zamowilam dzis dwie , ide jak burza w czytaniu :mrgreen:

jasaw, Aniu Kochana:******** mnie tez boli kregoslup i kolana i biodra na taka pogode.

Zebrec, Jak sie masz?:*******

Ja zaraz sie ide plumkac i obejrze Gre o Tron

A ubralam sie dzis cieplusko , welniaczkowa kieca i kozaczki poszly w ruch :?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, ja niekoniecznie, ale stabilną pogodę lubię, max.23 stopnie, bez upałów...

Jednak co tu narzekać, kiedy na to nie mamy wpływu, trzeba pracować nad pogodą własnego ducha i już :mrgreen: , zgadzasz się ze mną?

Ja też nie lubię upałów, ale mogłoby już być trochę cieplej. Oczywiście, że się zgadzam i mam podobne podejście! :great:

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, fajnie byłoby Kochana, gdyby udało Ci się polubić tę formę relaksu, to naprawdę super odlot psychiczny, ukojenie dla duszy...uwielbiam po prostu!!!

Z tym prasowaniem przesadziłam - wiem, ale chciałam skończyć wszystko, bo niedługo ma przyjechać szafa...

W związku z koniecznością zakupienia szafy, muszę pozbyć się mojej witrynki i bieliźniarki, a tak lubiłam telekkie mebelki, ale cóż zrobić, kiedy pokoik mały, jak i całe mieszkanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, Jak sie masz?:*******

Całkiem nieźle. ;) Lecę zaraz pod prysznic i może w końcu dzisiaj obejrzę "50 twarzy Greya". Podobno taki hit. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, ksiazka mi sie nie podobala :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, przyjemne się kończy szybko, ale jeszcze przyjemniejsze przed Tobą :D - to pozytywne myślenie :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana jak ja Cie rozumiem z tym buntowaniem , miewam tak co jakis czas ( teraz jestem na etapie nie denerwuj sie bo tylko sobie tym pogarszasz , po prostu nie zwracaj uwagi na wytwory i herezje wytwarzane przez mozg)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi