Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, Hey :******** za co Cie Zus sciga? :x

Ja tak sobie , zab mi dokucza ale reszta moze byc.:)

Mam zwolnienie lekarskie za okres nieskładkowy i muszę donieść jeden druczek, żeby w ogóle rozpatrzyli sprawę czy wypłacić mi pieniążki ;)

Łyknij sobie coś p/bólowego na ten ząb, bo antybiotyk tak od razu też nie zaczyna działać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, dostalam , tyle ze czekalam dosc dlugo ,ale ja wiesz za moj okres bezskladkowy ktory rok trwal bo milam jeszcze swiadczenie rehabilitacyjne bylam wzywana co miesiac na komisje i to byl cyrk bo bylam badana zawsze przez orzecznika i lekarza konsultanta a pozniej znow wracalam do orzecznika ... tak mnie umeczyli psychicznie ze moja depresja sie przez ten czas utrzymywala dosc silna.

mirunia, no ja wiem ze to dopiero jeden dzien biore antybiol ... jej ale sie czuje slaba , bylam w pepco po stopki do balerinek i wrocilam tak upocona ze nie wiem . Myslalamz e to po antybiolu , nawet sobie zaczelam wkrecac ze po nim ale spotkalam sasiadke i ona tez taka dzis ejst , slaba i upocona wiec chyba pogoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Wszystkim :****

Zmieniłam sobie szate graficzną na starą.

Byłam dziś złożyć papiery o rente i o stopień niepełnosprawności.

Kamilko czy Ty już dostałaś wezwanie na Komisje o Stopień? czy jeszcze czekasz? ile juz czekasz/czekałas?

Byłam też w galerii Krakowskiej, kupiłam sobie żółte baleriny.

pozdrówka! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Ludkowie!!!

Trochę posurfowałam na nowej skórce i głowa mnie rozbolała, więc jednak zmieniłam na starą. ;)

Pogoda mnie nie rozpieszcza, zimno, puchówka nadal w akcji, a popołudniu jeszcze chmurzyska przylazły... Mimo wypitej kawy łeb boli i przymulenie totalne, szczęka aż mi trzeszczy od ziewania.

Jutro może jakąś kawę dziabnę z koleżanką, ale nawet nie chce mi się nic planowac. Warto by było podskoczyc do jakiegoś sklepu, bo okulary przeciwsłoneczne gdzieś zapodziałam i cierpię okrutnie na słońcu.

A co ciekawego u Was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi