Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zosia_89, Oczywiście tulam!

cyklopka, Moja droga widzę, że przy wiośnie i zdrowieniu zmieniasz image. :great: Wiesz, to często jest symbol takiego rozpoczynania nowego życia. Zaczyna się od zmian w szafie i w wyglądzie...

Aluś, DarkMaster, Hej chłopaki!

W piżamkę przyodziana mogę rozpocząc fazę - reset...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, wcale nie prawda, aktywność jest.

kosmostrada, ano. Są takie programy gdzie jakąś zaniedbaną kobietę ubierają, malują, zęby jej wstawiają, brodawki wycinają i ona wtedy zmienia nastawienie do siebie. U mnie odwrotnie. Jak zostałam trochę podleczona, to pomysły na stylizacje przyszły same.

Mam takiego fikusa, który był tygodniami niepodlewany, nieraz zrzucany z parapetu, zostały mu dwa listki na krzyż. A teraz wypuszcza nowe gałązki. Mówimy do niego Stefan.

-- 15 kwi 2015, 21:21 --

U mnie dzisiaj intensywny dzień. Porządki porobiłam, dwa wory butów i ciuchów wyniosłam do kontenera. Kwiatki przesadziłam do nowych doniczek i ładnie mam :105:

Super :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam ręki do roślin, ponadto okno mam od wschodu, więc mało światła. Mama lepiej ogarnia.

A Stefan miał być symbolicznym kwiatkiem na nowe mieszkanie i w sumie jego stan odzwierciedlał stan tego mieszkania, stan planów na przyszłość i stan uczuć osoby, która go tak zaniedbała. Na szczęście został w odpowiednim momencie zabrany i czuje się bezpiecznie jako i ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umyłam się, piję herbatkę koprową, słucham muzyki relaksacyjnej i uzupełniam notatki, żebym była na piątek naumiana :mhm:

-- 15 kwi 2015, 22:39 --

Wiecie co jest dziwne? Jak mi facebook zagroził zablokowaniem konta jeśli nie podam pełnego nazwiska, to wylądowałam tak, że teraz faktycznie z niektórymi forumowiczami już się znamy z imienia i nazwiska. Nadto czasem trafiam na profile osób, z którymi mam wspólnych znajomych kogoś z forum, kogoś z fanklubu i sąsiadkę :hide: No i w sumie wirtualne wyjście do ludzi mi się samo zrobiło, już się nie boję, że mnie ktoś zapaczy, czyli w sumie na zdrowie mi wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:********

Ja pol nocy sie meczylam z pulsujacym zebem , mam nadzieje ze po kilku tabletkach antybiolu to zniknie?

mirunia Kochana czy Tobie wtedy tez tak ten zab pulsowal dopoki sie nie wyicyszyl po antybiotyku????

Jeszcze dodatkowo los mnie obdarowal migrena.

I pogoda sie kiepsci :x Normalnie same zle wiesci :lol:

I zaraz skore forum zmieniaja :mhm:

Zycze Wam milego , spokojnego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana:******** przelacz sobie , ja wrocilam na stara skorke forumowa , wejdz w prawym górnym rogu w swój avatar---->ustawienia -------> Ustawienia ------->Panel użytkownika------> Ustawienia forum i zmien styl forum na subsilver3

Staram sie jesc bokiem no ale ciezko mi sei gryzie , wzielam druga dawke antybiolu niedawno , jakas taka upocona jestem i slaba.

Megi_, Hey jak sie czuejszs?:********

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy tez jednak zmieniłam ustawienie, bo ładnie wygląda, ale trudno sie obsługuje.

U mnie spokojnie na razie. Nie mam powazniejszych ataków. Staram sie spokojnie przeć do przodu :)

N aszczeście nic specjalnego sie nie dzieje, nie stresuje, wiec tym łatwiej.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

ja zostaje przy nowym image'u forum, bo nawet mi się podoba :D wiadomo, trzeba się przyzwyczaić do zmian :smile:

jak tam samopoczucie w ten słoneczny dzień? :mrgreen:

ja miałam iść do ZUS-u bo mnie ścigają, ale chyba przełożę to na jutro :P

a dzisiaj może zabiorę się za moją magisterkę :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi