Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Naprawdę? :shock: Kurczę ja pykam w pracy cały czas, a jeszcze sobie wieczorami przecież na forum stukam... Ale mam teraz takie krótkie, że opuszkami piszę, a nie pazurami.

W każdym razie jestem zasmucona stanem moich paznokci, bo nie mogę miec niepomalowanych, a i tak są paskudne. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, pójdę do szefostwa po dodatek za pracę w ciężkich warunkach... Na wypasione odżywki za sryliard złotych. :mrgreen: Albo ostentacyjnie będę pracowac w bawełnianych rękawiczkach, o!

A na serio, co za koopa... Pójdę może jutro w ramach spaceru z psem dowiedziec się o terminy do dermatologa, może on coś wymyśli. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, a no widzisz ja tez choruje niemalo ale ciesze sie z tych organow ktore sa zdrowe a najchetniej to bym wymienila mozg i kregoslup.

No ale sie nie da.

-- 15 kwi 2015, 20:00 --

kosmostrada, Slonce ja bralam jakies tam witaminki i inne cudawianki , odzywki tez stosowalam ale dopiero mi sie uspokoilo jak mnie z pracy zwolnili i przestalam klikac po tyle godzin dziennie w klawiaturke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, co komu po ptaszku jak mózg jest uszkodzony tak że jest całkowity paraliż+ślepota+niemota i kupa innych chorób?żeby po śmierci bzykać robale?wolę stracić ptaszka niż któryś z zębów,oczy,palce,nogi.ptaszka sie tylko nosi całe życie i to wszystko.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, niestety nie mamy na to wplywu a szkoda zreszta ja zawze powtarzam ze nie pogodze sie nigdy z ludzka kruchoscia i smiertelnoscia.

Chcialabym ze 400 lat zyc , bo jakos zasze zycia bylam glodna i mialam milion pasji ktore chcialam rozwijac.

I moze dlatego tak sie nie poddaje tylko na sile wstaje i o siebie walcze ,z arowno o siebie fizyczna jak i psychiczna ;)

Ale to zabrzmialo ---- jestem psychiczna :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Slonce ja bralam jakies tam witaminki i inne cudawianki , odzywki tez stosowalam ale dopiero mi sie uspokoilo jak mnie z pracy zwolnili i przestalam klikac po tyle godzin dziennie w klawiaturke

Nie chcem się zwalniac z pracy... Chcem miec normalne paznokcie.... :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, ano , tez nad tym nieraz mysle .Moze bedzie to mozlwie za xxxx lat

-- 15 kwi 2015, 20:09 --

kosmostrada, Moze cos zaradzi Ci dermatolog , sprobuj :********* moze sie okaze ze to od czegos innego ? ja wtedy tez bylam wielce zdziwiona ze to od klawiatury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja też nie moge sie pogodzić z tym że jestem z gnijącego mięsa a nie z metalu jak robot który zwyczajnie by poszedł do sklepu i kupił nową noge

Przecież ty jesteś terminator. Nikt by nie przeżył tylu chorób! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi