Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey wieczorkiem :papa::papa::papa:

ja dzis sie odprezylam , w sumie udany mialam dzien .

Spaceru wprawdzie nie bylo bo za zimno ale byla chokolada:)

Z galka lodow orzechowych , orzechami i bita smietana:)

10488113_807180046026165_3909460126761307194_n.jpg?oh=2a1461fa7482c49b6fef952f5f3406db&oe=5598C3FB

Doslodzilam sie na maxa :D

Jutro na terapie ide.Oraz odebrac ksiazke z biblioteki bo dzis zamowilam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Dziś dzień na skraju. Poryczałam się nad sobą na terapii ( na którą ledwo dojechałam), że tak się fatalnie czuję i z tej bezsilności - bo nie wiadomo -syndrom odstawienny, czy nawrót. Nie spałam w nocy, a to kompletna tragedia. Ledwo się na nogach trzymam. Aż mi się nie chce o wszystkim pisac...

Mam dziś gości, ale moja siostrę, więc bez spinki, mam nadzieję, że wręcz to pomoże zając głowę.

Robię obiad, choc jeśc nie mogę. Byle coś robic i udawac przed sobą, że daję radę.

mirunia, Kochana*****. Czy to coś w powietrzu, bo mam to samo. Jakoś w pracy wytrwałam, bo musiałam. Dzięki Bogu specjalnie mózgu nie musiałam używac. Tulam Cię bardzo, jesteśmy sisters w odczuciach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana mam wrażenie, że mam wszystko. Dzisiaj w nocy zalewało mnie potem. A i teraz ledwo oddycham... A nowośc świeżynka to dzisiaj ból w szczęce, taki chwilami jakby mi ktoś prąd podłączał. :shock:

Jeszcze maila do doktora nie wysyłam, chcę zobaczyc jak będzie wyglądac dzisiejsza noc. Może to jakieś takie przełomy związane, tak jak mówisz, z przesileniem i wraz z pogodą uspokoją się? Tak staram się pocieszac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi