Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma chyba przyjaźni prawdziwie damsko męskiej. No chyba, że obie osoby mają już swoje połówki to tak. Ale w innym wypadk uwydaje mi się, że prędzej czy później jedno będzie oczekiwało co raz więcej albo będą spięcia, gdy jedna z osób znajdzie sobie drugą połówkę. Przyjaźń damsko męska istnieje tylko wśród homoseksualistów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj ludzie, ale mnie muli. Chyba strzelę drzemkę, bo już dwie siekiery wypiłam, aż mnie serducho zaczęło bolec, a i tak oczy mam na zapałki. Teraz co jakiś czas błyska słońce, no coś nie może się ustabilizowac pogoda, a ja cierpię... :why:

Pograliśmy w karty, ale wszyscy w domu wyglądają jak zombiaki. :bezradny:

A co do przyjaźni damsko-męskiej, bardzo lubię i cenię sobie znajomości z facetami bez podtekstu i całego tego zamieszania związanego z zabawą w zakochanie. Często wynikały z tego nieporozumienia - co dla mnie było np. wyjściem do kina i fajnym spędzeniem czasu z kumplem, dla niego było randką... I zonk gotowy. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, też chyba się kimnę bo normalnie tętno przez cały dzień mam setkę i jak tak dalej pójdzie to zgon zaliczę :D.

Ja uważam, że jeśli uda się do przyjaźń z facetem jest najlepsza jaka może być i na prawdę jest na lata. I to widać chociażby generalnie po przyjaxniach, laski to o byle pierdoły się potrafią obrazić i na końca życia nie odzywać a faceci - jak już się zaprzyjaźnią to na prawdę musiałaby się jakaś "wielka" rzecz wydarzyć, aby tą przyjaźń zepsuć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, no własnie...pff. Ale kłopoty są mimo wszystko głównie przez kobiety. Nie raz zdarzyło mi się przyjaźnić z facetem ale jak on poznał jakąś dziewczynę to ta od razu jak go usidliła to dramat. Laski przeważnie od razu zabraniają się swoim facetom spotykac z innymi kobietami bo od razu są zazdrosne i robią problemy tam gdzie ich nie ma. Faceci nie są aż tak zaborczy, tak mi się wydaje - oczywiście nie wszyscy ale jednak... Szczerze, to na prawdę podziwiam mężczyzn, że wytrzymują z kobietami ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też! Jesteście okropne. :/ Ale i kochane takie. :roll:

Dlatego cieszę się, że nie jestem mężczyzną bo potem bym "musiała" wytrzymywać z takmi :D.

-- 06 kwi 2015, 14:45 --

Marcin2013, jeszcze nigdzie ale chyba niebawem kimnąc bo mi pikawa w końcu strzeli ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi