Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, wiesz mi to obojętne czy da skierowanie na badania czy nie - tylko, żeby potem te wyniki badań skrupulatnie ocenił a okazuje się, że wyniki jednych z moich badań zostały dosyć zignorowane przez "specjalistę" :/. Jak człowiek sam na własną rekę nie zacznie szukać informacji i interpretacji wyników to lekarz oleje iznając, że przecież mieści się w normie... Wszyscy poprzedni lekarze poz. odsyłali mnie do psychiatry. Nono, z tym koresem rozrodczym to proszę mi tutaj się pohamować :D - żadnych dzieci :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie bardziej i mniej śpiochowaci!

Ja dziś też pospałam do 9tej, moich śpiochów zostawiłam w łóżkach i wio z psem na spacer. Okropnie zimno, wilgotno i nieprzyjemnie - takie wrażenia z wyjścia. Ale przed kolejnym jedzeniem przynajmniej się poruszałam. Snuję się senna i oklapła...

blah!, takie wewnętrzne drganie ciała to telepawa, z którą jestem blisko zaznajomiona... ;) Mogłabym też tu godzinami opowiadac o różnych sensacjach, które mózg mi funduje.

mirunia, dobrze, że wczorajszy dzień za Tobą... To chyba przez to, że tak wcześniej to śniadanie miałaś i musiałaś wstac. Nie miałaś, jak spokojnie się rozbujac, mimo wolnego dnia, a pogoda dołożyła swoje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, u mnie te takie drgania to chyba przez zmęczenie. Jak się porządnie nie wyśpię to wtedy czuję się gorzej i takie objawy odczuwam internsywniej. A dziś niedośc, że późno poszłam spać, to w nocy się obudziłam a generalnie wstałam dosyć wcześnie. Zauważyłam, że jak pośpię tak do 10-11 to wtedy czuję się lepiej, ale wczesniej spokojnie wystarczało mi 6h snu a teraz...8-10 co najmniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, to tez niestety pasuje do nerwicy , ranki sa duzo gorsze , no i jak czlowiek niewyspany to tez intensywniej odczuwa wlasnie takie nerwicowe sprawy...

mirunia, Kochana zamierzam dzis miec niezly dzien:) ubralam ciepluski sweterek i spodniczke oraz grube rajstopy i kozaczki za kolanko no i plaszcz :) wezme tez czapke :D

Oby mnie tylko jakies lęki nie dopadly .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana miłego spotkania, będzie dobrze, bo wyjdziesz do ludzi, sprawisz sobie przyjemnośc.

blah!, te poranne odjazdy zawdzięczamy poziomowi kortyzolu...

mirunia, odpoczywaj Słonko, dzisiaj musimy naładowac baterie na następny tydzień w pracy, ale fajnie, że krótszy o jeden dzień... :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi