Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, No niestety bez antybiotyku się nie udało, ale uszko będzie jak nowe i powinienieś miec z nim spokój. Czego Ci z całego serca życzę, bo wiem jak ucho potrafi bolec.

Ja Jerzyku dopóki funkcjonuję i realizuję plana, staram się nie narzekac, bo łatwo się nakręcam, więc dziś też tego robic nie będę... ;)

Wychodzę , wpadnę wieczorem... :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jelito jest połączone z mózgiem. Można zacząć z jednej albo drugiej strony.

Ja np. wierzę, że jak będę już wiedziała, co mi szkodzi na jelito i dam radę odstawić, to i osłabienie z przygnębieniem puści, bo takie czytałam świadectwa ludzi, że np. ktoś był na psychoterapii, a tak naprawdę po zmianie diety odczuł różnicę.

Dalej czytam książkę o tworzeniu się pojęcia serca jako siedliska rozumnej duszy i tam było o tym, że psychika jest ubocznym pojęciem powstałym przez oddzielenie duszy i umysłu od fizycznego ciała. Tak więc moim obecnym celem jest teraz dać ciału trochę pomyśleć i poczuć jakieś emocje. Na tańcach pomogło jak stwierdziłam - niech nogi się same uczą kroków i o.

-- 01 mar 2015, 17:28 --

Ale się zdenerwowałam audycją w radiu, bo siedziałam sobie w kuchni i przeglądałam katalog sklepu wysyłkowego, a jakaś stara baba opowiadała cały film i miała taki głos, jakby ją sztuczna szczęka uwierała albo się zapluła.

A teraz krzyczą :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa::papa: Po dwóch smectach, czarnych jagodach i hydroxizinie na razie spokój w jelitach, ale ogólny niepokój trwa nadal. Czuję się wypluta i słaba.

W południe byłam na 20 minutowym spacerze, / zaświeciło słonko na krótko/ i wróciłam się położyć. Miałam inne plany na dzisiaj :bezradny:

Nerwicowiec z depresją jak widać, nie bardzo może sobie coś zaplanować .... :bezradny:

- Chwytaj chwile, żyj chwilą i ciesz się chwilą...... :mhm:

platek rozy, no super, że widziałaś psiaki :great: Nie wiem, co Ci doradzić :bezradny: Ja osobiście chyba wolałabym szczeniaka, ułożyłabyś go sobie od małego, a z siusianiem też się da wychować. Miałam spanielkę od 5 tyg. życia i poradziłam sobie z tym problemem dość szybko.

5 letni piesek nie jest już taki młody, ale może dobrze jest wychowany i miły. Chyba jeszcze ze 2 razy odwiedź go w schronisku i zobaczysz, co Ci serce podpowie.

kosmostrada, to drażliwe jelito, to chyba większość nerwicowców ma. Wystarczy mocniejszy stres i gotowe. :time:

Jeszcze pobiorę jakiś czas esci, jak nie będzie wyraźnej poprawy to odwiedzę doktorka. A już było tak fajnie, wystarczy stres i rozkłada mnie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, Makabra wlasnie musze sie zastanowic , pojade jeszcze raz tam do schroniska .

A ja siedze i nic mnie ten dol nie odpuszcza , do tego mam lęki ze juz tak bedzie zawsze , ze nic sie nie zmieni, ze jutro nie wyjde z domu a musze isc do Madzi przeciez :hide::hide:

mirunia, Super ze chociaz na chwilke na spacerek sie wybralas.:) zawsze to czlowiek zaczerpnie powietrza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc kochani

miałam cudny piękny dzień, bezlękowo i bez dołów no bajka, bawiłam się swietnie :105::105:

platek rozy, kochana dasz rade, tak jak Tobie pisałam , to się zmieni, nie będzie tak zawsze, zobaczysz wyjdzie słońce :******

mirunia, ja miałam cocker spanielke ze schroniska :105: mój pierwszy psiak to był, staruszkę wzięłam, bo jak ją zobaczyłam i ona paczała na mnie no musiała być moja, niestety za długo musieliśmy uśpić bo bardzo cierpiała schorowana

a druga spanielkę (obie rude) miałam od szczeniaczka :105:

Marcin2013, Marcin, nie wiem, zajmij się czymś co lubisz :) :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam chyba stan podgorączkowy, ale nic mnie nie boli, siedzę sobie na grze, sama, bo się jednak nie zgadałam z innymi graczami.

I piszę głupie komentarze na fejsie, niestety znajdują się mądrale, co wszystko biorą na serio.

-- 01 mar 2015, 23:41 --

amelia83, JERZY1962, to dobrze, że dobrze.

platek rozy, nie martw się piesełem, serce psa podpowie.

Marcin2013, nie ma co czytać na forum, idziemy spać :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi