Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich :papa::papa:

platek rozy, ja też mam dzisiaj dzień nijaki, zdołowana jestem od rana, na dokładkę latam co raz do kibelka :shock:

Chyba nici będą z dzisiejszej wycieczki poza miasto... nie nadaję się, poza tym pogoda też w kratkę, rano padało, jest mokro, a teraz słoneczko znowu zaszło i buro za oknem :o

Przesiedzę chyba w domu, a raczej na kibelku :hide: jeszcze mi tego brakowało :why::why: Też mam płacz u nosa.......

Jedź Kochana do schroniska, weź jakiegoś psiuńkę, będzie Ci radośniej.

Dobrze zrobiłaś zapisując się do Komisji Wyborczej :great: wysiedzisz i dasz radę wśród ludzi, a poza tym są tam przerwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Kochana milego dnia :********** :great::great::great: Baw sie dobrze i laduj akumulatorki!

mirunia, :********** oja Slonce a co to Cie dopadlo???? Moze cos zjadlas?

Pij duzo zeby sie nie odwodnic!A moze smecte masz?

Tak czekam na kolezanke , bo schronisko mam daleko , wzielam hydre , umylam sie i staram sie pomalwoac oczy ale rece mam jak kolki i wszytsko jest bez sensu.

Wychodze z zalozenia ze skoro u dentysty wysiedzialam to w komisji tez dam rade?

Chce dzis wziac jakiegos biedaka ktory mi przypadnie do gustu i chwyci za serce na spacerek i zobaczyc jak sie zachwowuje i wtedy do domku bym go wziela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wypiłam już smectę i elektrolity. Nic takiego nie jadłam co by mi zaszkodziło, to chyba nerwicowa rewolucja, mam tak co jakiś czas, szczególnie rano. :hide:

Też chyba sobie zaraz zafunduję hydrę, żeby się wyciszyć. Co za niedziela!!! :hide:

Napisz Płatku jak wrócisz ze schroniska, czy wpadł Ci w oko jakiś psiuniek....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie dziś słoneczko co chwila wygląda, więc latam ze szmatą, bo widzę każdy paproszek i kłębek kurzu nawet bez okularów. Ale nie dam się wkręcic zupełnie,jak ogarnę, wyciągnę wszystkich na spacer, bo trzeba akumulatory podładowac przed nowym tygodniem. Z nogą dziś trochę lepiej, więc powinnam dac radę.

platek rozy, Czekam też z niecierpliwością na wieści ze schroniska!

mirunia, ojojoj...Mam też to jelito drażliwe i z kiblem jestem zakolegowana na maksa, ale kurczę to przed wyjściem z domu, czy jakimś wydarzeniem. Tak ni stąd ni zowąd Cię wzięło?...Może jednak jakiś wirus?

Martwię się bardzo o Ciebie, bardzo bym chciała, żebyś poszła do swojego doktora, bo może lek przestał działac i w cholerę z nim - odstawic lub zmienic...

Idę dalej walczyc z kurzowiskiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprucz ciebie wszyscy zdrowi

-- 1 mar 2015, o 11:27 --

cyklopka, czesc i do nalki :-)

-- 1 mar 2015, o 11:30 --

Co studjujesz

Farmację. Będę wam robić lekarstwa. Prawda, że fajnie?

-- 01 mar 2015, 14:19 --

Zapisalam sie do Komisji wyborczej bo kasa potrzebna , nie wiem tylko jak ja tam wysiedze ale o to sie bede martwila w maju.

cyklopka, witaj Slonce:********* dobrze Ci sie kolczyki nosza?

Jak dla mnie dobrze, ale mam nadzieję, że więcej osób zwróci na nie uwagę :mhm:

-- 01 mar 2015, 14:20 --

platek rozy, czyli będzie pieseł? :o

-- 01 mar 2015, 14:26 --

kosmostrada, Marcin2013, noooo, ładnie się przejaśniło, jest słońce i niebieskie niebo.

Wychodzę jeszcze do kościoła, a wieczorem będę grać w grę. Zagadał do mnie kolega, co też gra, więc może zrobimy jakiś drużynowy scenariusz.

-- 01 mar 2015, 14:43 --

mirunia, kosmostrada, mnie też jelito dzisiaj robi co chce. Nie mogę się doczekać badań :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, kosmostrada, mirunia Wrocilam ! ech ile tam biedakow :why::why::why: ryczalam od wejscia , wiedzialam ze tak bedzie. :time: Spodobal mi sie taki jeden maluszek , zolty , znaleziony w reklamowce z e swoimi bracmi na ulicy... :silence::silence: ale jest jeszcze za maly do adopcji a cudny!Dopiero go mozna wziac za 2 tygodnie.Ale innego wzielam na spacer, takiego kropka ,czarnego , ilez w nim radosci bylo jak latal po trawce.Kropek ma 5 lat. I dumam czy lepiej malucha czy juz wiekszego ktory by byl nauczony siusiac poza domem >????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słońce na amen za chmurzyskami! :why: No ale choc troszku go było, ale już na spacerze nas nie zaszczyciło...

Marcin2013, Cieszę się, że Ci ciut lepiej. Ja też swoje dziś robię.

cyklopka, No więc ja zamawiam takie mieszanki - na mózg, ale tak żeby na jelito też zadziałało, no i na pięknośc i gładkośc... :mrgreen:

platek rozy,Jak fajnie , jak fajnie! Aż ekstatyczna jestem z tego Twojego pieseło - szukania. Plateczku, nie wiem co doradzic. Psy miałam zawsze od szczeniaka i wychowanie futrzaka to jednak wyzwanie. Plus starszego to - wiesz już jaki ma charakter i ratujesz biedaka, tak jak mówi Makabra. Chyba dla Ciebie ważne, żeby nie był duży (koszta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi