Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Megi_, dziękuję :smile:

Kurczę,chyba znowu muszę zacząć nosić okulary.Ostatnio szybko męczą mi się oczy

właśnie ubrałam okularki, też nosze a le ja bardziej do ozdoby :pirate: , od kilku lat marzyły mi się okulary, kiedys, kiedyś jak byłam u okulisty on zalecił mi okulary a wtedy to nie chciałam nosic, w zeszłym roku trafiłam do okulisty-optyka bo badanie wzroku miałam za darmo i wybrałam sobie okularki, mam wadę -0,5 , na poatku nosiłam non stop, a teraz leżą i czasem do kompa lub książki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :********* wrocilam do domku od Madzi. Bylam jeszcze w sklepie , ale juz kasa sie konczy , porfel wita kwota 9.80 wiec nie ma zczym szalec ;) Dobrze ze w piatek dostane pieniazki za pilnowanie Madzi to wykupie ten spamilan.

Glowa mnie boli od ranca tak migrenowo nad jednym okiem ale ponoc jest bardzo niskie cisnienie. Wzielam procha nie minelo.

Ponakrecalam sie przed wyjsciemz e nie dam rady , ze zemdleje , ze na pewno wpadne w slabosci jak na terapii i u fryzjerki ale jakos za wiele to nic sie nie dzialo.

Dzisiejsza z fb:

Tak. Napisz to sobie. Napisz, że jest ciężko i że boli jak cholera Zamęczasz samą siebie, praktycznie kopiąc leżącego. Trwasz nieprzerwanie w jakimś pomylonym, nakręcanym do granic śnie, który w zasadzie jest jedynie wytworem Twoich oczekiwań i poprzeczek, którym naprawdę niesposób sprostać.

Skończ z tym. Przerwij raz na zawsze. Po prostu żyj i wczuj się w puls tętniącego w Tobie i wokół życia.

Jak Wam mija dzionek?Ja ide obiad zajadac, gotuje juz wode i grzeje zupe --- mam krupnik na kurczaku i pyzy na drugie ...Nic wyszukanego :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słodkie pomarańcze nic Ci nie zrobią, natomiast rzeczywiście trzeba odstawić sok grejpfrutowy, lepiej w ogóle do nie tykać, gdy bierze się leki (osłabia metabolizm leków, przez co ich stężenie w organizmie może wzrosnąć).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leków nie należy popijać sokiem z grejpfrutów,bo te owoce zawierają jakiś związek,który paraliżuje pracę enzymów w jelitach i w efekcie otrzymujemy dużo większe stężenie leku w organizmie niż powinno być

-- 28 sty 2015, 15:31 --

Moja psychiatra mówiła właśnie żeby nie popijać sokiem z grejpfrutów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu_i_teraz, całe szczęście :)

Witajcie!

Jestem niepocieszona, wczorajszy wieczór cały przegniłam przed kompem, a i tak późno poszłam spać:/ Wstałam o 10:30 :hide: ehhh męczy mnie ta moja niemożliwość wstania jak człowiek - chciałabym wstawać o 7 i o 8, świeża jak skowronek, zaczynać pracę. Mogłabym juz teraz iść do domu :P A tak, to dopiero połowa dniówki, dzień rozjechany, tylko się usprawiedliwiam sama przed sobą, że co mi z tego dnia, jak po pracy i tak nie mam ochoty na cokolwiek, nie mam w domu nic do roboty. Przegnite życie:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

-- 28 sty 2015, 16:17 --

Cognac, hejka, Ty przynajmniej pracujesz :) a dziś kilka osób popłudniu skrżyło się na senność, ja wczoraj wieczorem byłam jak zwłoka i poszłam spać a dziś rano już lepiej było do której siedzisz (rozumiem, że siedzisz?, czy nie? ) w pracy ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie kochani :papa:

U mnie ciąg dalszy ograniczania jedzenia ( bo od razu nie da się przejść na głodówkę ) ... dzisiaj jeszcze nic nie jadłam ( tyle, że ja późno wstaję ... po 11 ) ... wypiłam tylko zieloną kawę o smaku ananasowym i teraz popijam wodę. Pewnie wieczorem zjem zupę, tak jak wczoraj. A potem owocki w słoiczku dla małych dzieci z płatkami kukurydzianymi. Dziwne uczucie ... człowiek jest głodny, ale jak bierze coś do ręki, to mu się odechciewa i rezygnuje, a potem głód przechodzi ... na jakiś czas :?

amelia83, ja bym nie była w stanie czytać w pociągu ( denerwują mnie inni ludzie, muszę mieć idealną ciszę do czytania, ewentualnie jakąś muzykę relaksacyjną ) :bezradny: ... zwł. w trójmiejskiej kolejce :o

PannaNatalia, to zdecydowanie za krótko, żeby mówić o efektach psychoterapii ... niektórzy ludzie chodzą nawet latami, tak więc na kilka miesięcy trzeba się spokojnie nastawić ;)

Ja swoich włosów obcinać nie zamierzam ... bo chcę je wreszcie zapuścić ( a jak mi je znajoma mamy podcina, to zawsze mówi, że trzeba więcej, bo końcówki zniszczone i takie tam, w efekcie po podcięciu jestem w punkcie wyjścia ... aż do następnego cięcia pielęgnacyjnego ... więc powiedziałam sobie jeden ciul i nie zamierzam podcinać :nono: ), a krótkie miałam raz w życiu i wyglądałam jak debil ... kochana rodzinka zafundowała mi zerowe poczucie własnej wartości akurat na czas okresu dorastania, a w sklepach zdarzyło się, że zwracali się do mnie jak do chłopaka :time: Ale teraz to ja już się nie dam !

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi