Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, ja to już sobie dam chyba spokój z planowaniem, nawet jutra. Co sobie coś zaplanuję, nawet głupi weekend to nic z tego nie wychodzi. Jak z T. rozmawiałam o wizualizacjach, to właśnie mówiłam, że nigdy mi się zdarzyło, żebym sobie coś wyobraziła i żeby potem to się tak wydarzyło. Jutro wstanę i po prostu zobaczę jak się dzień ułoży, choc atrakcji nie przewiduję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja tez nie bardzo planuje bo zazwyczaj z tych planow nie wychodzi za wiele , chcialabym tylko spedzic jakos milo dzien , bez zadreczania sie i lękow.

Pogoda sie skiepscila , lac zaczelo i ponoc tak ma byc tez jutro.

Kochani zmykam , dobranoc :*********

wode napuscilam do wanny , wymocze kuper w babelkowej piance .

Spokojnej nocy :******* spijce dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłam go na placu koło szkoły i doniosłam do domu na torbie, trzymał się łapkami paska. Zawsze jak mi smutno przywlekam jakąś sztuczną istotę do domu.

Rodzice wrócili z imienin, Sara robi "a-uuuu", zawsze się uruchamia, jak wszyscy się schodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylysmy z corcia sie pieknic:)

-- 17 sty 2015, 23:08 --

ciagle mnie boli ze maz woli swoja przyjaciolke niz mnie:( tyle zlosci i smutku we mnie...

na szczescie teraz troszke z niunia sie pobawilysmy i jestem szczesliwa.. chyba ze 100 razy powiedziala mi dzisiaj ze mnie kocha najbardziej na swiecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, zawodowy ten orangutan, przyznaję :pirate: Imię też pasuje ... brom to ciekawy pierwiastek :mhm:

A teraz nam powiedz, gdzie nabyłaś i ile dałaś za to cudo ?

Btw Jak ja 6 lat temu kupiłam na targu białego miśka za 5 zeta, bo mi go strasznie szkoda było ( wisiał przyczepiony klamerką nad marchewkami ... razem z paroma innymi, takimi samymi ), to matka załamała ręce. Ale to był ostatni misiek, którego kupiłam spontanicznie i z litości, choć przyznaję, że bardzo go kocham :105: i nie wyobrażam sobie bez niego życia :uklon:

edit ... nie doczytałam - gdzie

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :******** :papa::papa:

U mnie dzis wstretna pogoda a szkoda bo myslalamz e pojde na spacerek.

Cos mnie oko od wczoraj boli i piecze :bezradny: nie wiem co to mi sie moglo podziac.

Zakroplilam na noc kroplelkami ze swietlikiem.

kosmostrada jak syn????:********

Jakie na dzis macie plany i zajecia????

Ja jeszcze nie bardzo wiem co bede porabiala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hellooo :)

pan tu nie stał i kolejka to dwie gry w które miałabym ochote zagrac może kiedyś,

jest taka marka pan tu nie stał z przedmiotami, ciuchami prlo-wskimi mam torbe fajne maja te rzeczy

ja dziś musilam wziąć drugi zolafren żeby zasnąć

u mnie słonecznie, popołudniu chce isc na dluzszy spacer z psiakiem

-- 18 sty 2015, 11:10 --

ja wypluskana, zrobiłam miejsce w szafie mam do oddania dwie spore kupki ciuchow ktoś chcętny? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi