Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Człowiek tylko do rossmanna wyszedł, a tu tyle popisane...

Zalatana23, platek rozy, Hej Dziewczynki!!! To widzę dziś wszystkie miałyśmy dzień biblioteczny :D Ja chciałam też pożyczyc tą Platkową książkę, oczywiście zapomniałam nawet tytułu... Polecajcie mi książeczki, bo ostatnio mam takie zaciemnienia, że w bibliotece stoję jak taki głuptak i nawet nie wiem do jakiego działu pójśc, chociaż mała ta moja placówka( np.słabiuteńki dział psychologiczny). Z tego ogłupienia wzięłam Clarksona i nowego D.Browna, już naprawdę byłam w desperacji... Zapomniałam wszystkich nazwisk i tytułów. Ale haloo, podobno dziury w mózgu miały mi się cofnąc, a tu jakaś koopa!

amelia83, no kochana jakie dobre wiadomości, nawet już termin masz terapii! :great: Do marca zleci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa, okropne to jest co? Jakoś zaczynam sądzic, że niestety, ale jednak nastąpiły jakieś nieodwracalne zmiany w mózgu z powodu depresji i głębokich lęków.Od października przecież funkcjonuję i nie zauważyłam, ażeby to się cofało... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Cześc Słonko! A to żeś się natachała! Niedobrze, bo wiem jak robię duże zakupy i tylko muszę je przynieśc do i z samochodu, to już mój kręgosłup się buntuje. Jeden plus, że masz z głowy i pewnie wszystko kupiłaś i nie będziesz latac do sklepu po kilka razy, bo np. śmietany zapomniałaś kupic ( jak to ja latam jak głupek, dobrze, że spożywczak mam w kapciach). A jak się w weekend dopieścisz, jakieś pyszności w planach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa witaj :papa:

mirunia ja niestety będę musiała jutro stoczyć walkę z tłumami i kolejkami. Nie chce mi się już dzisiaj wychodzić. Wciągnęłam się w tą książkę o nietoksycznym rodzicielstwie i już prawie 100 stron przeczytałam :shock:

Teraz kolejna herbatka i pogaduchy z Wami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, z tą śmietaną to śmiech, jak cię wyczułam :lol: Będziesz jutro na spacerku, to kupisz. Lubię medaliony z indyka :105:

Ja jutro robię mielone z pieczarkami i marchewką w środku, muszę teraz nieźle kombinowac, bo młody ma założony już dół aparatu na zęby i nic twardego gryźc nie może. A w niedzielę może gdzieś na mieście zjemy, cobym miała prawdziwy luz.

W weekend coś tam w domu porobię, na pewno rodzinnie pokombinujemy, mam pomysł na biżu, więc jak będzie światło to porobię, poczytam, ot standartowo o tej porze roku. No na sanki nie pójdziemy, szybciej na rower. :D

A ty masz jakiś mega plan weekendowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana :********* polecam Tobie ksiazki Richarda Paula Evansa , ja czytalam kilka i kazda mi sie bardzo podoba .

http://lubimyczytac.pl/autor/24483/richard-paul-evans

mirunia, :********* to pysznosci na weekend pichcisz :105::105::105:

Oby bylo jutro tak samo pieknie jak dzis.

Ja musialam odpoczac po pracy , zjadlam i czekam na siostre bo ma wpasc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Oj nie zazdroszczę zakupów w sobotę... Też już herbatkę zaliczyłam ;)

Idę z młodym do empiku, bo tak się wkurzyłam na siebie tą dzisiejszą biblioteką, że chodzi za mną niespełnienie książkowe. Zapewne w empiku też jak tłumok stanę, ale przynajmniej się przejdziemy.

-- 16 sty 2015, 18:54 --

platek rozy, Dzięki Plateczku, zobaczę może coś niedrogo będzie jego w empiku, tylko muszę zapisac, bo przecież zaraz zapomnę to nazwisko :time:

O to miły wieczór ci się zapowiada!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi