Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie rozbolala glowa. .. Mąż nie może przestać słuchać muzyki.. dudni w całym domu... słucha transow a mnie to rozdrażnia zaraz jakąś roztelepana i zla jestem do tego głowa mnie boli i niedobrze mi... prosiłam żeby sciszyl ale on na to żebym sobie wyszła jak mi przeszkadza na korytarz. .. nie chce wchodzić dalej w konflikty albo się odgrywać zlosciwosciami bo i tak tylko ja to odczuje... trudno musze się jeszcze pomęczyć. ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, masz w domu glukometr, żeby sobie stwierdzić, że masz spadek cukru ? No i widzisz Słonko, jaka nam się pogoda zrobiła :shock:

Ja nie jestem jakąś mega zwolenniczką aż takiej jasności :?

PannaNatalia, nie denerwuj się na zapas ! Psychiatrzy z reguły nie gryzą ... już prędzej pacjenci :mrgreen:

Obudziłam się po 4 i już nie mogłam zasnąć ... jelita mnie z nerwów bolały ... dopiero Scopolan pomógł, ale zasnąć już nie dałam rady :bezradny:

Ale poszłam na siłę na 2 wykłady i jakoś wytrzymałam ... jestem z siebie bardzo zadowolona :D

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, To się wymienilysmy bo ja dopiero po 4 poszłam spać a o 7 pobudka bo dziecko do przedszkola ale potem na godzinkę się położyłam. . Teraz szlak mnie trafia od tej muzyki ale nie chce być porywcza.. to nie wyjdzie mi na dobre.. trudno zapraszam na emisję van biurena

-- 13 sty 2015, 14:35 --

Van burena. Literowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, co za chłop. Zero szacunku dla drugiej osoby :silence:

Chociaż tak między nami ... to ja akurat lubię taką muzykę, klimaty elektroniczno - trancowe ... ( niekoniecznie, jak mnie łeb boli ).

Znam parę kawałków Armina ... ale wiem, że niektórych taka muza może wkurzać. A on słuchawek nie ma ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, :******** Slonce mam glukometr , dostalam recepte na niego i mierze sobie , nie zawsze ale jak sie slabo czuje , miewam spadki cukru niestety :bezradny:

Ciesze sie ze dalas rade na wykladach:)

Zaczelas brac spamilan moze?

kosmostrada :******** moze po terapii Ci sie poprawi????Ja tez jak mam zapelniony dzien po brzegi to mi sie wydaje ze nied am rady i mam stresa.

Z kolei wole jednak to niz siedzenie w domu :silence:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po przerwie

Terapeutka stwierdziła że wyjątkowo dobrze podziałała na mnie przerwa, choć w pierwszej chwili była wręcz przerażona moim wyglądem bo podobno wyglądałam na mocno wymęczoną. Rozgadałam się jak nigdy dotąd, swobodnie, nie czułam się gorsza tylko jak równy z równym, co zauważyła terapeutka, że jest pewna siebie, podchodzę do różnych spraw/wydarzeń racjonalnie, mam dużą samoświadomość. Teraz póki co sesję co dwa tygodnie, a potem się zobaczy. Wiem, miałam zrezygnować z terapii, ale póki co zobaczę jak się to potoczy a zrezygnować zawsze mogę.

Teraz ciężko mi się zdecydować, czy położyć się na godzinkę bo jestem padnięta, niedospana i na pół przytomna, czy skorzystać z całkiem ładnej pogody i słoneczka które się pokazało i wyjść na spacer z Zuziulą. Niestety muszę wybrać bo zanim się z ciemni powinnam rozpalić w piecu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, :great:

A daleko dojeżdżasz na tę terapię ? Jak widzisz obie nie spałyśmy dzisiaj od 4 :bezradny:

platek rozy, :mhm:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Infinity, Arasha, dzień dobry Dziewczynki :D

U mnie też słońce pojawiło się i powoduje u mnie rozdrażnienie...niestety.

Mam początek jakiejś infekcji, bólgłowy, gardła i takie tam różne inne objawy.Już wypiłam sok malinowy i sok z cytryny.

Kamilko, ja wiesz , ja mam cukrzycę i wiem, jak ważne jest regularne odżywianie z zachowaniem odpowiedniej kaloryczności posiłków. Hipoglikemia jest bardziej niebezpieczna /niedotlenienie mózgu/ niż hiper. Poziom glukozy poniżej 70 jest już alarmem...

Fizycznie czuję się dobrze, czyli doszłam do wniosku, że opieka nad dziećmi jest odpowiednim zajęciem dla mnie. Popołudnie dzisiejsze też zapowiada się miło - starszy Wnuczek ma byc u nas kilka godzin :D

Ja, zresztą chyba jak wszyscy, mobilizuję się przy osobach, które są zdane na mnie, dotyczy to dzieci, jak też osób starszych...

-- 13 sty 2015, 15:04 --

JERZY1962, witaj :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też słońce pojawiło się i powoduje u mnie rozdrażnienie...niestety.

:shock::shock::shock: ( to zdziwienie dlatego, że jakbym o sobie czytała ) ... ale już zachodzi pomału :mrgreen:

Witaj kochana :papa:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Kochana a ja wczoraj za wczas zjadlam posilek ostatni i stad moj spadek cukru >

:********** a w ogole to buziaczki i kuruj sie Slonce.

Zosia_89, :******** hey hey

JERZY1962, Jerzyku :******** tez witaj:p

Arasha, bo ja nie wiem czy wykupywac swoj :bezradny:

-- 13 sty 2015, 16:28 --

Zosia_89, a mi sie zawsze Twoje avki podobuja :105::105:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962,aż się uśmiechnęłam :smile: P.S Masz świetną piosenkę w podpisie

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, :oops::oops::oops: a le ja w nich po czesci wielce marudam :D

-- 13 sty 2015, 16:43 --

JERZY1962, ahahahahaahaha dobre! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, toż ja cały czas o sobie mówię ciotka Arasha :mrgreen:

platek rozy, a próbowałaś już te parę tabletek ?

JERZY1962, :nono: ( nie wiesz, że tu wstęp bez ograniczeń wiekowych ! )

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Ja też lubię czasem posłuchać muzyki i nawet armina Lubie ale to już u niego jest obsesja... ma parę kawałków armina z ta skrzypaczka i bez, do tego dochodzi muzyka z krainy lodu i jeszcze parę innych.. ogólnie to muzyka muzyka... nie mam nic przeciwko żeby czasem posłuchać muzyki ale ja nie mogę się zdrzemnac bo muzyka nie mogę w spokoju nic obejrzeć bo muzyka (do tego chyba ma coś ze słuchem bo strasznie krzyczy jak gada z kimś przez telefon) nawet jak nie słychać dobrze melodii to niesie się po ścianach huk z głośników niskotonowych... czasem specjalnie subwoofer mu ściszam ale głupi nie jest...

Podsumowując Lubie muzykę ale czasem też mam ochotę pobyć w ciszy czy coś obejrzeć

-- 13 sty 2015, 16:51 --

Co do wieku na forum to faktycznie nie ma ograniczeń :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym tygodniu próbowałam z chodakowska ale nie przypadła mi do gustu i znalazłam Bipasha Basu ma dance aerobic i inne... fajne i przyjemne:)

-- 13 sty 2015, 17:05 --

Zosia_89, o to może i ja podejmę takie wyzwanie:)

-- 13 sty 2015, 17:06 --

Przytyłam w zimie, musze się wziąść trochę za siebie...

Zosia_89, czy nick to twój rocznik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamierzam wziąć się za Skalpel Chodakowskiej,już raz próbowałam ale mam słabą kondycję i wytrzymałam tylko pół treningu.I do tego skaczę na skakance od czasu do czasu,Nie chce mi się samej ćwiczyć

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jeszcze raz chciałbym serdecznie zaprosić na grupę FB poświęconej zagadnieniom identycznym, które są na nerwicy... Tam możecie porozmawiać z innymi ludźmi w czasie teraźniejszym, a także i wspierać siebie wzajemnie: Grupa nosi nazwę "Człowiek Człowiekowi"

https://www.facebook.com/groups/404720163027995/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi