Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie na pewno na dole bedzie impreza do bialego rana u tego menela z dolu , wiec nie pospie.

Współczuję :bezradny:

A tak w ogóle to witam :papa:

Jestem dzisiaj zagoniona zbieraniem podpisów na zgodę na udział w konkursie, co nie wszystkim się podoba, ale nie zamierzam się tym przejmować. Wszystkim nigdy nie dogodzisz :pirate:

Mnie dzisiaj mdliło od rana, ale wzięłam ćwiartkę Clona i jest lepiej :smile:

-- 31 gru 2014, 21:25 --

jasaw, witaj Aniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, jeśli Cię czymś uraziłem to przepraszam - nie miałem takich intencji. Nie chcę tak kończyć tego roku. Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku

przekażmy sobie znak pokoju

Nareszcie kochani 2flaga.gif, bo już ciocia Arasha szykowała się z odsieczą 0shoot.gif

No ! ... proszę się grzecznie zachowywać :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją sukę zamknąłem w garażu ,,, a teraz czekam na tych amantów co przez cały rok przychodzi mi ja bzykać .

Niech no przyjda dziś a wywalę ich w kosmos,,, a porozrywane ( moimi petiurdami ) zwłoki jebańców oddam chińczykom na sojgonki . I naprawdę nie blefuję , ,,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, dobrze, że Ty taka spokojna i opanowana jesteś, ale dobrze, że potrafisz też tupnąć nóżką. Ja też nie znoszę jak ktoś przy mnie obraża innych ludzi :time:

A Czikuś to chyba 20 mg Hydroksyzyny dostał ... nie 50 mg :shock: Masz już doświadczenie w podawaniu pieskowi psychotropów ?

-- 31 gru 2014, 22:15 --

nerwosol-men, toś Ty nie wiedział, że na pierwszym miejscu pod względem mocy głowy są Ruscy, a zaraz za nimi Pepiczki ? Gdzie tam do nich Polakom :lol:

Baw się dobrze ziomku ( chociaż nie miałam dotychczas okazji poznać )

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, okaż trochę miłosierdzia dla Braci mniejszych

mam trzy koty i jedną sukę i mają ze mna dobrze , nażarte itd . Ale obce bezpańskie , głupie i krzykliwe , uciązliwe psiaczki traktuję jako upierdliwe komary . Tylko trafić .

No powiedz czy ja mówie żle ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Czikuś dostał rano 10mg, ok.16 następne 10. Wszystko zgodnie z zaleceniem weta oczywiście :D / w zeszłym roku, gdy jechaliśmy w Bieszczady po raz pierwszy, musiał zażyć na zbyt długą podróż i dobrze zareagował/ , ale nie załatwiło to całkowicie problemu. Jest wystraszony cały czas, nie śpi biedaczek..

-- 31 gru 2014, 22:36 --

JERZY1962, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi