Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilam do domu .

Wyszlam zaraz po 11 , poszlam do biblioteki ( w ktorej mi sie znerwiw zrobilo slabo bo ludzi bylo co niemiara i bylamm w kolejce 9 :shock: a przeciez narod nie czyta!!!! a biblioteka mala bo to osiedlowa wiec tlok jak cholera) nie mniej jednak ksiazki wypozyczylam i jeszcze popytalam o kilka tytulow. I ciagle myslalam "nie mdlejesz idiotko , to twoja glowa "

Pozniej bylam w biedrze , tez bylo roznie , spinke mialam na calego no ale jakos poszlo , nastepnie psozlam do koelzanki na chwile plot i relaksu, a pozniej do ciuszkolandu i kupilam sobie za 1,40 bluzeczke czarna taka lekka przeswitujaca do dzinsow i leginsow bedzie bo dluzsza.

Teraz wrocilam , jem obiad i na wieczor sie umowilamz koelzanka. Moj mozg musi myslec o innych sprawach a nie pierdolach .

I tyle.

Na sile wyszlam , myslalam w pierwszym odruchu ze zawroce do domu!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, Hey hey :****** ja weszlam tam bo byla duze przecena a pomyslalam przeciez to lubisz dziewczyno wiec idz sie odstresuj! no i voila :smile:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, Fizli, wyszlam ale od wczoraj mam mysli s i lęki calodniowe wiec trudno bylo strasznie.

Nienawize mojej choroby :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, mam taki fajny ciuszkoland kolo mnie to lubie zajrzec , grzebanie po wieszakach mnie uspokaja :) no i ciesza lowy za grosze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaziębiona. Ledwo co żywa. Tyle co do wysokiej gorączki nie mam tendencji ale co do osłabienia to jak najbardziej. Kręci mi się w głowie,a tu trzeba iść po drewno, rozpalić, podkładać a i tak zimno tyle że nie ma minusowej temperatury w pokoju tylko jakieś +4.

Jutro jadę do weta po tabsy dla psiaków na sylwestra. Zastanawiam się czy im podać bo zapowiada się spokój w samej wsi, a odgłosy z dalsza jestem w stanie zagłuszyć. Pojadę aby mieć w razie czego, a potem zobaczę jak to wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :papa::papa: :******** Kociasty Mruczasty :)10407650_752835054803270_2157413428890166816_n.jpg?oh=df68a0ea7f1d97167f1d048e04ca787d&oe=552F1BEA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, normalnie trochę przysypiam pisząc na telefonie.

platek rozy, widzisz, w tyle miejsc poszłaś, ja to właśnie żałuję, że nie mam w pobliżu takich ludzi, co bym mogła do nich występować albo oni do mnie.

A terapeutka by chciała, żebym miała :roll:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tak tyle dobrze ze mam ta kolezanke tutaj , ale tylko doc zerwca bo wyjezdza do niemiec do pracy :(

bede sama jak palec.

Ty jestes za daleko:P Kazdy ode mnie za daleko :P

Ale Ferdusia przyodzialam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, mam taki zamiar. Zeszłego sylwestra przeżyły strasznie tym bardziej że strzelali niemalże pod moim/ich oknem, a ja nie przewidziałam sytuacji i wyszłam złożyć życzenia noworoczne. Nie mogę sobie tego wybaczyć po dziś, ale stało się. W tym roku planuję podać tabsy, zasłonić okno kocem, włączyć głośno muzykę i szaleć/ bawić się z psiakami aż się uspokoi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10427670_747637638656345_2602751016611068477_n.jpg?oh=444c2b813fd096e85e8596e7485b76e2&oe=5538FB70&__gda__=1425957313_97183bf697ff2a96777e3668d94a9edda a tu sie Ferdus czai :P

-- 29 gru 2014, 17:04 --

Dobra ide cos podzialac w domu , bo koelzanka ma przyjsc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi