Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No to i ja dołączam się do życzeń:

Dobrego stanu ogólnego,

Przytomności, mobilności i zachowanego, łatwego kontaktu słowno-logicznego.

Obyście nie zgłaszali nigdy dolegliwości bólowych, nie przyznawali się do palenia papierosów, nie przemęczali się i alkohol pili "okazyjnie". Spali dobrze i apetyt mieli w normie. :mrgreen:

A przede wszystkim SPOKOJU. ;)

Wesołych Świąt :!::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja się dołączam z moimi życzonkami dla wszystkich moich spamowych przyjaciół mniej lub bardziej znanych. Przede wszystkich zdrówka, spokoju, pogody ducha, radości i miłości ( a jakże :P ) na każdy dzień Wam życzę i spełnienie wszystkich najgłębiej schowanych w czeluściach duszy marzeń. Bądźmy dla siebie nadal oparciem i promykiem słońca w pochmurny dzień. Wesołych Świąt ;-)

a33.gif

Ja Wigilię mam zawsze późno ( po 19 ), więc zdążyłam dzisiaj jeszcze kupić ostatnie prezenty 8) I przy okazji całkiem udany spacer zaliczyć ... piękną pogodę mieliśmy dzisiaj na południu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Marcin2013, tosia_j, ja też już po...my z Mężem też nie świętujemy jakoś specjalnie, zjedliśmy rybę, nawet karpia nie było w okolicy, ale pstrąg też był smaczny, zrobiłam barszcz, na własnym zakwasie i pierogi-od Syna.

Teraz odpoczywamy, zastanawiam się, co mogę przygotować dzisiaj, bo jutro na obiad przyjdzie Syn z Rodzinką :D

-- 24 gru 2014, 19:31 --

tosiu_j, nie smuć się :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi