Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

robie liste zakupow jedzeniowych i co tam jeszcze się przypomni i przy okazji wyrzucam z biurka niepotrzebne karteczki kartki

cyklopka, tez bym poszła na śnieżki :yeah:

wiecie, co, jak czuje się gorsza przy innych ludziach i doły mnie nachodzą to mówie sobie to co mówi i powtarza mi moja doktor ...że jestem dobrym człowiek, jestem normalna tylko mam atkie problemy które niczym nie odbiegają od np. nowotworu czy grypy, mi to pomaga ;)

-- 21 gru 2014, 17:49 --

Zebrec, helloł

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mądra p.doktor...tego się trzymaj Karinko!

-- 21 gru 2014, 17:56 --

Zebrec, witaj :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmo co jak co ale po 40min jazdy autobusem poszedłem na herbatę już do 2 pierwszy raz na oczy widzianych studentek :P:lol:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Helou towarzystwu :P

Chłopaki przywlekli 3 metrowego świerka i znów z litości kupili, mówią, że z jednego boku łysa i pewnie bidulki by nikt nie wziął... :D

Ja miałam tak samo jako dziecko ... jak widziałam w jakimś kiosku takiego niewydarzonego misiaczka czy inną maskotkę, to zawsze kupowałam z litości, a potem traktowałam jak najukochańszą zabawkę. Raz przywiozłam z kolonii zielonego pieska, a mama myślała, że to owieczka :roll: ( w sumie to był bardzo oczojebny zielony ). A miałam jeszcze większą akcję, jak byłam raz sama z ojcem nad morzem ( z 20 lat temu :lol: ) dostałam 10 zł na zakupy na śniadanko, a ja zamiast z bułkami i serkiem wróciłam ... z wielkim wściekle czerwonym pieskiem z rozdziawioną paszczą ... tatuś się zdenerwował lekko, chociaż jest tolerancyjnym człowiekiem ... przynajmniej na moje wybryki :lol: Także kupowanie czegoś z litości to ja dobrze znam ... to chyba przez tę empatyczną naturę i wrodzony indywidualizm :roll: A za nic nie kupiłabym tego, co wszyscy :pirate: Ja od zawsze musiałam być inna :bezradny:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

-- 21 gru 2014, 18:32 --

Arasha ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, po co terapia ?

mikołajowi wenlafaksynę

bałwankowi lamotrygina albo wenla+kweta lub amisulprydu

reniferowi wellbutrin lub metylofenidat

a krasnalowi zwolnienie lekarskie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :mrgreen::mrgreen: hahahaa tak jest ;)

-- 21 gru 2014, 18:53 --

Ferdynand k, swoją drogą obcykany jesteś z lekami, ja bym nie wiedziała co dac reniferowli :lol:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, a ja nawet nie wiem jak wygladasz :shock::o

Przyłączam się :bezradny: Ferdek, dawaj fotę :mrgreen:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, a ja nawet nie wiem jak wygladasz :shock::o

Przyłączam się :bezradny: Ferdek, dawaj fotę :mrgreen:

taaaaaak, jestem za, tez kce

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, jasaw, dzięki kochane :*****

Musicie mnie teraz jakoś motywować, żebym się do końca nie poddała :bezradny:

Ale myślę, że krasnal nie dostanie w okresie świątecznym L4, bo musi pomagać mikołajowi ... co najwyżej jakiegoś turbo speeda RC :mrgreen:

Edytowane przez Gość

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i mam dośc na dzisiaj, ale większośc roboty zrobiona. :yeah:

amelia83, oj fajna ta terapia! :lol:

Arasha, my tu chyba wszyscy ciut inni...

Ferdynand k, a jednak mnie ucieszyłeś - tym newsem o sympatycznej herbatce u sympatycznych studentek. :105:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ten drugi demotywator jest super cały ja inny po prostu :mrgreen:8)

co do fotki to na foro nie wstawię :P

kosmostrada, w końcu jestem naczelny kocur mhhhhhhhiauuuuuuuuuuuuu :!::twisted::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tez bym poszła na śnieżki :yeah:

wiecie, co, jak czuje się gorsza przy innych ludziach i doły mnie nachodzą to mówie sobie to co mówi i powtarza mi moja doktor ...że jestem dobrym człowiek, jestem normalna tylko mam atkie problemy które niczym nie odbiegają od np. nowotworu czy grypy, mi to pomaga ;)

Ja tak niestety nie mogę powiedzieć, bo ja się chyba taka urodziłam, nawet nie lubię, jak ktoś mówi, że "zachorowałam", albo mi miesza przyczynę ze skutkiem. No ale to ja. Z wami jest trochę inaczej.

A ty, na prawdę, ostatnią rzeczą jaką możesz i powinnaś myśleć to, że jesteś niefajna albo "zła".

A śniegu się doczekasz, a rzucać masz z kim :smile:

Edytowane przez Gość

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, po co terapia ?

mikołajowi wenlafaksynę

bałwankowi lamotrygina albo wenla+kweta lub amisulprydu

reniferowi wellbutrin lub metylofenidat

a krasnalowi zwolnienie lekarskie :lol:

:brawo: dobre

zwierzakom dają te same leki np kotu fluo czy klomi można weterynarz wypisuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, wyslij mi na fb:P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, bo to niesprawiedliwe ze Ty mnie widziales a ja Ciebie niet :P:D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja nie zachorowałam tylko pewne czynniki spowodowały ze zaczelam się leczyc a problemy z niska samoocena, problemy z psychika miałam od dziecka

no z M się będę rzucac

Ferdynand k, pw :P

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralam w Big farm i do tego popralam recznie bluzeczki . Pozniej pocwiczylam na stepie zeby produkowac endorfinki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pora na kolejną herbatkę ;)

Jutro terapia, mam nadzieję, że dojadę i wysiedzę :roll:

-- 21 gru 2014, 20:42 --

Pogralam w Big farm i do tego popralam recznie bluzeczki . Pozniej pocwiczylam na stepie zeby produkowac endorfinki!

Płatku szacunek :uklon: Zazdroszczę Ci energii ...

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi