Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ja gram w killing floor

myślałem też o nowych tytułach jak Evil Within

-- 21 gru 2014, 18:16 --

Ferdynand k, a dla kogo się stroisz, jakaś dama na horyzoncie, poopowiadaj! :D

Marcin2013, hej! dobrze cię słyszec! Co u ciebie, wyszedłeś ze szpitala?

ile to jest na horyzoncie :mrgreen:

-- 21 gru 2014, 18:17 --

ale na razie tylko na horyzoncie kosmo 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no, już nie chcę robić takich głupstw, jak kiedyś, muszę się nauczyć poznawać ludzi stopniowo, to trudne. A terapeutka to mi mówi, że ja sobie wytyczam jakieś niewidzialne granice emocjonalne. A ja sądzę, że ostatnio skupiam się na czynach, nie na słowach, trudno mi przychodzi mówienie/myślenie, że kogoś lubię albo kocham, wolę po prostu robić rzeczy dla bliskich.

-- 21 gru 2014, 17:26 --

A to, że ciacho, to jest absolutnie chłodna i obiektywna ocena :P

W każdym razie już się czuję lepiej niż rano, tak że jak wrócę, to może być zupełnie miły i spokojny wieczór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no widzę że krok po kroku, z uporem, rozkminiasz siebie. Mi to specjalnie nie idzie, póki co chaos myślowy. Mam nadzieję, że terapeutka ukierunkuje mi ten potok myśli, bo na razie tylko niepotrzebnie wgłębiam się w siebie i tylko z tego wychodzą doły i smutki.

-- 21 gru 2014, 18:29 --

Idę dalej powalczyc ze ścierą w ręku, mam nadzieję, że coś popiszecie, żebym miała co czytac, jak padnę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robie liste zakupow jedzeniowych i co tam jeszcze się przypomni i przy okazji wyrzucam z biurka niepotrzebne karteczki kartki

cyklopka, tez bym poszła na śnieżki :yeah:

wiecie, co, jak czuje się gorsza przy innych ludziach i doły mnie nachodzą to mówie sobie to co mówi i powtarza mi moja doktor ...że jestem dobrym człowiek, jestem normalna tylko mam atkie problemy które niczym nie odbiegają od np. nowotworu czy grypy, mi to pomaga ;)

-- 21 gru 2014, 17:49 --

Zebrec, helloł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Helou towarzystwu :P

Chłopaki przywlekli 3 metrowego świerka i znów z litości kupili, mówią, że z jednego boku łysa i pewnie bidulki by nikt nie wziął... :D

Ja miałam tak samo jako dziecko ... jak widziałam w jakimś kiosku takiego niewydarzonego misiaczka czy inną maskotkę, to zawsze kupowałam z litości, a potem traktowałam jak najukochańszą zabawkę. Raz przywiozłam z kolonii zielonego pieska, a mama myślała, że to owieczka :roll: ( w sumie to był bardzo oczojebny zielony ). A miałam jeszcze większą akcję, jak byłam raz sama z ojcem nad morzem ( z 20 lat temu :lol: ) dostałam 10 zł na zakupy na śniadanko, a ja zamiast z bułkami i serkiem wróciłam ... z wielkim wściekle czerwonym pieskiem z rozdziawioną paszczą ... tatuś się zdenerwował lekko, chociaż jest tolerancyjnym człowiekiem ... przynajmniej na moje wybryki :lol: Także kupowanie czegoś z litości to ja dobrze znam ... to chyba przez tę empatyczną naturę i wrodzony indywidualizm :roll: A za nic nie kupiłabym tego, co wszyscy :pirate: Ja od zawsze musiałam być inna :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, jasaw, dzięki kochane :*****

Musicie mnie teraz jakoś motywować, żebym się do końca nie poddała :bezradny:

Ale myślę, że krasnal nie dostanie w okresie świątecznym L4, bo musi pomagać mikołajowi ... co najwyżej jakiegoś turbo speeda RC :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tez bym poszła na śnieżki :yeah:

wiecie, co, jak czuje się gorsza przy innych ludziach i doły mnie nachodzą to mówie sobie to co mówi i powtarza mi moja doktor ...że jestem dobrym człowiek, jestem normalna tylko mam atkie problemy które niczym nie odbiegają od np. nowotworu czy grypy, mi to pomaga ;)

Ja tak niestety nie mogę powiedzieć, bo ja się chyba taka urodziłam, nawet nie lubię, jak ktoś mówi, że "zachorowałam", albo mi miesza przyczynę ze skutkiem. No ale to ja. Z wami jest trochę inaczej.

A ty, na prawdę, ostatnią rzeczą jaką możesz i powinnaś myśleć to, że jesteś niefajna albo "zła".

A śniegu się doczekasz, a rzucać masz z kim :smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, po co terapia ?

mikołajowi wenlafaksynę

bałwankowi lamotrygina albo wenla+kweta lub amisulprydu

reniferowi wellbutrin lub metylofenidat

a krasnalowi zwolnienie lekarskie :lol:

:brawo: dobre

zwierzakom dają te same leki np kotu fluo czy klomi można weterynarz wypisuje

Udostępnij tę odpowiedź