Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, oja biduleczko :********** kuruj sie zeby na swieta wydobrzec.

cyklopka, jasaw, Dziewczynki buziolki :*********

Ferdynand k, Kocurzasty i JERZY1962, Jerzykowaty :******** buziaki Chlopaki :mrgreen:

kosmostrada, tez mnie czeka jeszcze w ciul rzeczy zrobic ... :bezradny:

Ale dostalamw prezencie sliczny , dyfuzor zapachowy bo wiadomo ze ja zapachy w domku kocham. i do tego slodycze dostalam :105:

-- 20 gru 2014, 22:33 --

cyklopka, to fajny wieczor :great:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :P:P:P:mrgreen:

Chyba sie pojde plumkac, jakas taka sie czuje zmeczona ---pewnie tym durnym mysleniem ze mi mozg sie wypala i gubie pamiec :shock:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, to fajny wieczor :great:

Ale człowiek odwykł, nie wiadomo ile wypić ani kogo podrywać. Zdumiała mnie liczba facetów wokół.

A napić się musiałam, bo usprawiedliwiałam w szkole dzisiaj całą grupę przed dyrekcją, zostałam oficjalnie zwolniona z jutra, a jeszcze posprzątałam szafkę z odczynnikami.

Nie wiem, czy to efekt leków, czy czego, że tak łatwo sobie radzę z ludźmi (nie licząc rodziców).

W ogóle wpadła sąsiadka i mnie uczesała, nie ogarniam :shock:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, super pomysl! mozemy robic co chcemy w koncu :yeah::mrgreen:

hej gosiulek, platek rozy, dzisiaj jakos zlecialo, spac mi sie strasznie w pracy chcialo wiec zawinelam sie wczesniej troche. I w ogole denerwuje mnie, ze tam ludzie okna ciagle otwieraja bo im goraco, a ja przez to marzne :silence:

to się ubierz :-]

--------

Wierzę w ...

--------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie próbowano wmówić, że mi zimno od depresji. A mnie zimno było, bo ktoś z uporem robił przeciągi.

-- 20 gru 2014, 21:57 --

Ale dzisiaj jest ciepło <3 Jestem w stanie poświęcić pół dnia bólu głowy na rzecz 3 dni z ciepłym wiatrem <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeżyłam dzisiaj dzień w towarzystwie, w którym nie czuję się najlepiej, a właściwie nie czułam, a dzisiaj byłam spokojna, obojętna...idzie lepsze :roll:

Jutro rano jadę na cmentarz, z Synem, więc będę zawieziona, co mnie cieszy...

Moja choroba skóry /niezakaźna/ daje mi "popalić"... trudno uwierzyć, jak bardzo coś takiego może czlowieka męczyć :shock: , a do tego brak nadziei na wyleczenie, koszmar jakiś :hide:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka wieczorowo :Dcyklopka, Ty to jesteś fajna aparatka :)) uwielbiam Twój styl pisania, Cieszę się bardzo że miałas taki pozzytywny dzionek

a ja wpieprzam tofifi, dostałam od koleżanki w szkole, chyba zeżrę całe :bezradny:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :lol: znałam jednego co posmakował karmy dla psów, mówił ze całkiem niezła ale trzeźwy on nie był :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja kupuję karmę szwedzką-jedyna z ryżem-dla Czikunia, pachnie wspaniale, lepiej niż pasztet dla ludzi...spokojnie głodny mógłby zjeść, i to ze smakiem :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, nooo :D

tak się zastanawiam co by tu porobić w sylwestra, nie chce isc do ludzi , najchętniej pojechałabym z M nad morze i tam piła szampana o północy zobaczymy co on na ten pomysł...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :P

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, masz blisko na morze, to możesz.

Ja albo tak:

10392414_769689509763421_6464900128171751187_n.jpg?oh=8436dc6f940d66a16eeed6d2ae659008&oe=55400FDE

albo BEDE GRAĆ W GRE.

ja z tobą nie piję mhhhhhiauuuuuuuuuu :nono::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, ech, to już nic nie pozostaje.

Pewnie wszyscy się już kładą spać, a ja rozkminiam. Bo mam przed sobą bardzo trudne zadanie. Muszę się nauczyć poznawać ludzi w sensie poprzez przebywanie z nimi, ew. rozmawianie, a nie jak do tej pory, wszystkie relacje wyprojektowane w głowie i oczekiwanie na nie wiadomo co.

A poza tym boli mnie brzuch i z tym niewesołym akcentem życzę dobrej nocy i kładę się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka

to ja mówie dzień dobry ;) sniło mi się ze się garnek przypalał w juchni i musiałam to sprawdzic :P potem głodna się zrobiłam i zagryzam bułe

chyba się już nie połoze bo dziś chce wyjść szybciej z domu, a moje ogarnianie do wyjścia trwa ostatnio kilka godzin :roll: poza tym chche pomału przestawiać się do porannego wstawania

wszyscy śpą?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi