Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Fizli, u mnie się do tej pory tzn. póki siostrzenice nie podrosły, nie dawało pieniędzy pod choinkę, ale cóż poradzić skoro sobie tak życzą :bezradny: Też najbardziej mnie cieszy gdy coś dostaje dla moich zwierzaków. Pamiętam jak dostałam od Taty piłeczkę dla mojej papużki a do tego pieska-temperówkę, na imieniny. Oglądałam tę piłeczkę uradowana, aż Tata był zszokowany. Dla wyjaśnienia, mój Dryptuś miał bzika na punkcie zielonego, więc musiała być specjalnie wcześniej zamówiona w sklepie zielona piłeczka pingpongowa bo dostępne były z reguły tylko białe.

W tym roku wymarzyłam sobie pas do biegania z psiakami. Niestety mogę tylko pomarzyć bo u mnie dorosłym się nie robi poza tym to jest dosyć drogie i niedostępne w mojej okolicy chyba że prze internet. Z tańszych ucieszyłyby nawet przysmaczki dla psiaków np. suszone płucka które psiaki uwielbiają, ale cieszy mnie fakt że jedno moje słowo i brat kupił choinkę :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, w sumie to i hormony --- cilest ale jego biore kilka lat juz---na endometrioze , no i magnez w duzej dawce i lek na zoladek ipp 20 to pantoprazol. a w ogoloe to czesc :P:mrgreen:

-- 20 gru 2014, 15:02 --

Moze moj mozg reaguje odwrotnie na betahistine? :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja muszę jutro pokolędowac za makiem, bo kurczę nigdzie w okolicy nie mogę dostac, a chłopaki nastawione na mojego makowca. Chciałam przeforsowac kupny, bo mam dobre źródło, ale niestety veto w domu. :?

Fizli, oj taki bigosik to bym zżarła... Ja zrobię bajgos na nowy rok, z dziczyzny to będę pewnie miała tylko kiełbasę z dzika.

Jak masz przepisik na proste pyszne ciasto, takie co można już zrobic, to wrzucaj tu, będę stłasznie wdzięczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemacie :papa:

widzę, że u większości dzisiaj pracowicie - u mnie też :mrgreen: teraz zrobiłam sobie małą przerwę, żeby wszamać śniadanio-obiad i lecem dalej :mrgreen:

jeszcze później mam się z koleżanką na kawę spotkać, także muszę się wyrobić z pozostałymi rzeczami w miarę szybko :mrgreen:

Infinity, u mnie też dorosłym już się nie robi prezentów :-| a szkoda, lubiłam ten moment niepewności co dostanę :mrgreen:

platek rozy, miną Ci te dziury w pamięci :smile: stres i wszystko wychodzi zapewne, spokojnie, odpoczniesz kilka dni i minie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, wróciłem ciasta się pieką, jedno to rafaelo, drugie snikers (ah te dzieciaki :roll: ) a 3 to ha, spód to kruszonka potem położyłem delicje i zalałem to masą coś na styl pianki z białego wina limetki i czerwonej pomarańczy, plus tato namawia mnie abym zrobił babkę o smaku whisky ale nad tym pomyśle :twisted:, delicje zalane już lekką galaretką by jakoś spoić całość :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, mam 21 lat a nienawidzę dostawać kasy na święta.... nawet nie mowie co chce ciesze się ze wszystkiego :D.

a kategorie mam banalne albo coś do zwierząt albo coś do kuchni albo bryloczki :D

ja tez ze wszystkiego się ciesze, wcześniej nigdy kasy nie dostawałam na swieta, teraz od rodzicow M dostaje jak wiedza ze nam ssie przyda

no...ale ale byłam w szkole, nie było zle, zaliczyłam i z glowy i z będę miała, z tego przedmiotu będę miała 5 albo 4 , ale to nieistotne ważne ze poszłam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, witaj:******** mam nadziejez e to minie , poki co mnie to drazni i niepotrzebnie sie nakrecam.

amelia83, Gratuluje Kochana :********* :great::great: ciesze sie bardzo!!!!

Fizli, :105: mniami te ciacha, snikers kiedys robilam takze . Bedzie miala z Toba kobieta dobrze :smile:

Uwielbiam jak ludziki maja fantazje w kuchni i pitrasza takie cuda!

ja mam faze na przyprawy i na targach produktow regionalnych zazwyczaj kupuje takie niecodzienne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :papa:

Poczytałam, że wszyscy w ferworze przygotowań, to mi się gorzej zrobiło :why:

Ja też miałam na dzisiaj mega plan... A w nocy dostałam jelitówki :why: Cała noc i pół dnia nad toaletą :hide: Strasznie mnie to osłabiło i co chwilę przysypiam.

Dobrze, że mój mąż to drugi Fizli, pichci bigosik :105: Są śliwki, dziczyzna i czerwone wino.

Udało mi się zjeść parę łyżek krupniku, zagryzam sucharkami :roll:

-- 20 gru 2014, 18:55 --

kosmostrada, najprostsze ciasto jakie jest serio [videoyoutube=UzKV1p0gvNw#t=76][/videoyoutube]

i serio robiłem to ciasto i jest zajebiste :D

Flizli dobre :great:

A jakie są ilości i proporcje składników?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi