Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mnóstwo pijanych po osiedlu się szwęda...imieniny jakieś, czy ciepło skusiło smakoszy do wyjścia na powietrze?

Byłam z Mężem, sama bałabym się...znajoma mnie nastraszyła, że jej Mamę zaczepiło dwóch młodych i zażadali pieniędzy. A w ogóle wcześniej nie myślałam o zagrożeniu...lubię wieczorne spacery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnóstwo pijanych po osiedlu się szwęda...imieniny jakieś, czy ciepło skusiło smakoszy do wyjścia na powietrze?

Byłam z Mężem, sama bałabym się...znajoma mnie nastraszyła, że jej Mamę zaczepiło dwóch młodych i zażadali pieniędzy. A w ogóle wcześniej nie myślałam o zagrożeniu...lubię wieczorne spacery.

W Warszawie jeszcze nie jest z tym tak źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no to szkoda, że nie ma w aptece dla Ciebie leku, bo już byś dzisiaj wypróbowała, a tak czekaj tatka latka :bezradny:

jasaw, to pewnie ten deszcz dotrze do mnie, bo zazwyczaj mam warszawską pogodę :105::D

wczoraj u mnie była straszna ślizgawka rano, wręcz szklanka na chodnikach :shock:

Chyba lecę zaraz do łazienki myju i poczytać w łóżku... zaczyna mnie spanie brać :zzz:

Dobrej nocki wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, w zakładzie zamkniętym pielęgniarki będą go masowo tulić,lobić loda i smaku penisowym do snu i żeby utrzymac jego stałą ciepłotę ciała,lekarz prowadzący będzie go głaskał całymi dniami,mówił czułe słówka,kładł dłoń jemu na jądrach a salowe będą mu podsuwały do łóżka na śniadanie trufle na obiad kawior z bieługi albinotycznej oczywiście gruby i niesłony na kolację homary.do tego goldwasser i jack danielsa do popitki.ordynator zaś obije każdemu mordę kto śmie powiedzieć o nim "wariat" i go porzucić.wkońcu tego typu zakłady służą do pomocy i opieki nad takim jak on.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi