Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam późnym wieczorem :D Właśnie skończyłam jeść rosół 8)

Zalatana23, Mnie sklep czeka, bo muszę kupic menszowi perfumy. Masę rzeczy kupuję przez neta, ale jeśli chodzi o perfumy, to jakoś nie mam zaufania.

Dacie wiarę, że ja ani jednej rzeczy nie kupiłam jeszcze przez internet :shock: Co prawda jeden forumowicz zamówił mi antenkę do routera, ale jakby nie patrzeć to on wszystko załatwił ... i jeszcze podłączył :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram sie nie draznic cyklopki i Zebrca na Spamowej o.O

Słowem się do ciebie nie odzywałam w ostatnich tygodniach, nie komentowałam żadnej twojej wypowiedzi, nigdy wcześniej napisałam, że mnie twoje posty denerwują (nie liczę sytuacji, kiedy zwyczajnie i spokojnie zwróciłam uwagę, że coś źle zrozumiałaś, albo pomyliłaś), do momentu, kiedy zaczęłaś mnie specjalnie zaczepiać.

Teksty w stylu "nie chcę cię denerwować" czy "ja nic nie mówię, ale zaraz się na mnie zaczniesz wkurzać" kierowane do kogoś, kto jest spokojny, po to żeby się właśnie zezłościł, przynależą do głębokiej podstawówki.

Na szczęście jest opcja "ignoruj użytkownika", dzięki której nie będę już widzieć twoich postów, więc będziesz musiała w nich prowokować kogoś innego.

-- 04 gru 2014, 23:29 --

Mialam cie omijac chociaz juz nie pamietam.dlaczego

Generalnie sama nie wiesz o co się czepiasz, widać po prostu lubisz wprowadzać niemiłą atmosferę. Ludzie na tym forum potrzebują dużo wsparcia, można czasem się nie zgadzać z kimś, ale wymyślanie sztucznych konfliktów, szukanie "wroga" żeby mieć na kogo buczeć to już przesada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, to nie jest kwestia opinii, różnicy zdań w dyskusji, zaczepka to zaczepka. faktem jest, że ktoś mnie któryś już raz w tym wątku prowokuje udając, że to ja jestem na forum konfliktowa i się wyżywam (?).

No i właśnie o to chodzi, że teraz się wszystko rzucacie mnie uspokajać, czyli prowokacja udana. Na szczęście ostatni raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, mądry, młody człowiek :great:

-- 05 gru 2014, 00:04 --

Jestem zmęczona i zasmucona, bo mój Czikunio nadal cierpi...

Wczoraj zamówiłam wszystkie prezenty dla Wnucząt pod choinkę, a także dla Męża i Syna-mają urodziny ;)

-- 05 gru 2014, 00:04 --

Dobry Wieczór wszystkim, znowu nie przywitałam się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jestem w podobnej sytuacji w stosunku do tej samej osoby, ale czy warto się przejmować takimi rzeczami?

Chyba mogą mi się nie podobać takie zachowania, a dwa, że nie chcę mieć pogorszonej opinii na forum, że niby jestem z kimś stale pokłócona a tak na prawdę to tylko wymysły.

-- 05 gru 2014, 00:18 --

Bo to już nie pierwszy raz, tylko kolejny.

jasaw, dobry wieczór!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Jak mija poranek?

mirunia, tej "miłej koleżance", o której pisałam 2 dni temu chyba rzeczywiście będę musiała jabłko kupić i podziękować ponieważ obudził mnie dziś telefon od przełożonej, że moja osoba została zaakceptowana i od nowego roku zaczynam pracę na innym oddziale :mrgreen::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi