Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, tak wiem ale nie pracowalam w handlu tyle lat ze nie robilam badan pod tym katem tylko pod katem biura bo od paru lat pracowalam wlasnie tam.

Piersia sie nie martw, , moze jestes przed @? ja mam caly czas guzek w prawej piersi i nawet nie mysle o nim.

Chodze do kontroli tylko i tyle.

Poza tym rak piersi boli jak juz jest duzy, wiem bo znalam kilak kobiet z rakiem p[iersi.

-- 28 lis 2014, 20:29 --

Ferdynand k, :papa::papa: :********* Kociaty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ej :( wpadłabyś kiedyś na obiad...

Ferdynand k, Zalatana23, dzień dobry!

Ja dzisiaj urwałam się z zajęć, kupiłam parę kartek świątecznych, w ogóle pochodziłam po księgarni, znalazłam poradniki, ale takie bardziej religijne. Czyli za miast standardowego "pozbądź się negatywnych myśli z życia" jest "pozbądź się diabła z życia" :great:

I w ogóle ciągle mi się chce jeść, chyba od tego zimnego wiatru. I muszę się jeszcze dzisiaj pouczyć.

Ah, i zagadałam przypadkiem na fb do dawnej przyjaciółki, bo mi się kliknął jak przewijałam wiadomości. Czynności omyłkowe, co by Freud powiedział. Ale dobrze, bo inaczej bym się może nie odważyła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejaka ;)

platek rozy, to ładne masz dochody :hide: Mam nie wiele większy przychód niż Ty 560zł renty plus może teraz dostanę 153zł zasiłku pielęgnacyjnego z tytułu że moje choroba powstała przed 21 rokiem życia. Jeśli masz dokumentację że Twoja choroba powstała przed 21 rokiem życia i miała byś stopień niepełnosprawności umiarkowany to możesz ubiegać się o taki zasiłek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wam w ogóle, dziś sobota, a ja w pracy <3 Jak jest praca i jest w niej co robić (to bardzo ważne...), to naprawdę jestem zadowolona, czuję, że się wszystko układa.

A po krakowskim spotkaniu stwierdziłam, że czas na zmianę awatara, bo się okazuje, że ludzie myślą, że jestem imprezowa jak Janis Joplin :P Teraz jestem więc szarą myszą. Szczurem, znaczy się :D Szczury są świetne:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gray-Tabby-Cat-Irritated-Expression-415624.jpg

Hej wam w ogóle, dziś sobota, a ja w pracy <3 Jak jest praca i jest w niej co robić (to bardzo ważne...), to naprawdę jestem zadowolona, czuję, że się wszystko układa.

A po krakowskim spotkaniu stwierdziłam, że czas na zmianę awatara, bo się okazuje, że ludzie myślą, że jestem imprezowa jak Janis Joplin :P Teraz jestem więc szarą myszą. Szczurem, znaczy się :D Szczury są świetne:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Wszystkim :************

A ja dzis z bolem glowy.Wrrrr.

W dodatku zimno jak nie wiem , minus 5 stopni mam.

cyklopka dziekuje :************ bardzo to mile dla mnie wiedziec ze sa osoby ktore maja dobre serducha :uklon::uklon::uklon: i w razie potrzeby poratuja .

JERZY1962, Cognac, dziekuje Wam takze :***********

mam nadzieje ze uda mi sie tez taki zasilek zalatwic :) i ze w koncu prace znajde,.

Poki co jutro ide na nocna inwentaryzacje to wpadnie mi 120 do budzetu i dobrze bo ida swieta , wiece pieniadze potrzebne.Juz te swieta mi sen z powiek spedzaja.

Zreszta ostatnio ze zmartwien nie sypiam znow ..... musialam dzis chlora wziac na sen o 3 w nocy.

Jak Wam mija sobota?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

u mnie znowu gorzej

dla mnie to już nic nowego

przyzwyczaiłam się do tego ze raz na kika miesięcy mam depreche

oby to nie trwało zbyt długo bo będę miała zaległości w szkole

no i w pracy będę potrzebna niedługo święta i będę potrzebna

wiecie, co, jak poczytuje tu Was na forum to ja przy Was tak blado wypadam, wstydzę się pisać o sobie, nie potrafię wejść w głębszą konwersację, poznać człowieka bardziej, zaprzyjaźnić się

moje wszystkie znajomości są chyba takie powierzchowne , nie sa cenne

i tak siedze sobie w domu, w domu czuje się lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! :papa:

Nareszcie dziś wyszło słoneczko! Wielkich spacerów nie robiłam, bo pieruńsko zimno, no i trochę musiałam ogarnąc chałupę. Ale nawet milej się sprząta, jak jest naturalne światło.

Właśnie wróciłam z małych spożywczych zakupów, kupiłam świeczki pachnące w rossmanie - na promocji były takie fajne korzenne zapachy. Czekam teraz pod kocykiem, z herbatką na talent show w tv. Przeglądam pożyczone w bibliotece poradniki o lęku, ale nic specjalnego, więc chyba złapię za kryminał.

Jestem trochę przybita, bo dowiedziałam się, że zmarł mój kolega z liceum. Zaczynają już odchodzic ludzie wokół mnie. Chciałam sięgnąc po zdjęcia do albumu tak na na pożegnanie z nim, ale boję się, że się posypię...

platek rozy, Kochana, to niedobrze, że spac nie możesz. :( Dobrze że chociaż ten grosz ci wpadnie, bo mi włosy dęba stanęły jak przeczytałam, ile masz na przeżycie. Dzielna, oj dzielna jesteś! I trzymaj się jeszcze trochę Słonko w tej dzielności!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka jestem beznadziejna

kolezanka z pracy zadzwonila i zaprosiła nas a ja jej wyjęczałam" nieeeee nieeeee" jakbym była zła, ze zaprasza

w ogóle analizuje to co gadam i nie podoba mi się nic, potem jak jestem sama, rozmyślam i powiedziałabym to inaczej, normalniej, ciężko mnie zrozumieć :hide::oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wróciłam z zajęć i jestem wykończona psychicznie :roll: taaak nas zmęczyć głupim zarządzaniem :P

kosmostrada, przykro mi z powodu śmierci kolegi.

A tak jeszcze w tym temacie to miałam wczoraj te depresyjne zajęcia o śmierci i umieraniu i się okazało, że forma zajęć jest zmieniona, bo bardzo wiele osób źle reagowało na nich, czy tam po nich :pirate: i praktycznie mamy wszystko w formie teoretycznej a kontaktu z terminalnie chorymi prawie wcale, przez to, że niektórzy nie wytrzymywali psychicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi