Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Też wróciłam.

Ropień pękł zanim dojechałam do weta. Powiedział że ok bo za szybko się zagoiło jednak uparłam się że ma gorączkę. Zmierzył i rzeczywiście. Podał antybiotyk. W poniedziałek następna wizyta.

-- 28 lis 2014, 16:19 --

Co spojrzę na Zgrywka to micha ogonkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey witajcie :******** :papa::papa::papa:

Bylam dzis na kolejnej rozmowie o prace , jesli wysla mnie na badania to bede miala prace od drugiego tygodnia grudnia.Mam we wtorek jechac na spotkanie z wlascicielem bo dzis rozmawialam tylko z kierowniczka.Niestety nie stac mnie zeby zaplacic za komplet badan do handlu bo kosztuja ponad 150 zl. Mam tylko badania do biura ale te sa do pracy przy jedzeniu niekompletne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, :********** hey , hey :) praca w sklepie spozywczym , ale w tym sek ze nie bardzo mam co zainwestowac , zreszta placa tam taka ze nie bede miala jak oddac. Ja mam teraz zasilku z Mops 390 zl i tyle mam dochodow, mam doplaty do oplat pozalatwiane z UM bo bym nie miala z czegozaplacic.

Ledwo mi starcza na cokolwiek , dobrze ze ciotka mnie jedzonkiem czasem wspomoze , bo inaczej bym zdechla z glodu.,Pomyslec ze z pracy ksiegowej i po dwoch kierunkach spadlam na dno prawie jesli idzie o dochody i prace :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi