Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież ich wszystkich nie obchodzi zwykly,szary czlowiek i jego problemy. Zawsze się zastanawiam jak to jest w innych krajach pod w tym względem. Mam jakieś dziwne wyobrazenie,ze za granica zyloby mi się lepiej, oczywiście nic samo się nie dzieje, ale po studiach, szukac pracy w fachu wydaje się być niezlym pomyslem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Witaj :*************

U mnie tez pochmurno , mam pedzic na terapie ale mi sie nie chce i sie boje zeby mi zas sie slabo nie zrobilo jak wczoraj w oczekiwaniu na ta cholerna rozmowe . Musi pewnie minac kilka dni zeby bylo lepiej.

Esh!

Poki co znow mnie glowa boli, ale staram sie ogarnac.

Milego dnia dla WAs!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie spamowicze :papa:

dzisiaj trochę lepiej, ochłonęłam po wczorajszym, jeszcze się w nocy dyskusję z gościem wdałam, ale on nie widzi problemu, skoro ja jestem dorosła, to ktoś mnie powinien uświadomić. Żałosne :time: A tak miło zapowiadała się ta znajomość :why: Ja jestem taką osobą, która próbuje jeszcze innych tłumaczyć, daje milion szans, ale jak do kogoś nic nie dociera :bezradny: Poczekam na rozwój wydarzeń, bo mimo wszystko fajnie mi się z nim pisało i ciągle się łudzę, że to był tylko taki szczeniacki wybryk kolesia po przejściach. Wiem, że jestem szurnięta, ale kazałam mu przysłać herbaciane róże na przeprosiny :!::!::!: ( spokojnie, nie zna mojego adresu, taki żart :hide: ).

A co u Was :mrgreen: ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, ciężko jest cokolwiek przewidzieć i takie rozczarowania panują nasze wyobrażenia,ale coz- życie.

Tego kwiatu jest pol światu!

Ja jestem przerażona tym,ze mam tak wiele nauki na ten tydzień, a nic nie robię. Szarość codziennego dnia jakoś mi nie sluzy, ale spedze weekend w Krakowie, wiec się tak pocieszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Witam spamową wyspę. Z resztą to forum to prawie że jedna wielka wyspa spamu. Mało kto dyskutuje o psychologii jako takiej. Ja mam English Breakfest, tego mi brakowało rano na rozgrzanie. Potem pójdę tacie pomagać z pralką. Przydałby się kot w domu, taki na tapecie komputera to nie to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

madeline1111, Zalatana23, A ja po pracy i rozgrzewam się psem :D Poleżałabym z tym futrzakiem pod kocem, ale niedługo muszę z nim wyjśc.

Kolejny bury dzień, jeszcze zimno jak cholera. Dzisiaj ranek niestety nieciekawy, dzięki Bogu musiałam iśc do biura, bo spędziłabym dzień w szlafroku pod kocem. Absolutny brak jakichkolwiek chęci. Trochę słońca, please... No dobra, czas iśc z psem, a potem coś w domu zrobic.

Miłego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, tez chcialabym mieć kota.

kosmostrada, ja wlasnie siedzę w szlafroku pod mieciutkim kocem, ale zaraz trzeba się pouczyc...milego dnia Ci życzę:)

Cognac, co 2 tygodnie jezdze do psychodietetyczki. Poza tym, spaceruje w blasku wieczornych lamp, uwielbiam to miasto:)

Spie u brata i oczywiście sprzatam jego studencka kuchnie, na która nie mogę się patrzeć:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madeline1111, co będziesz robić w Kraku?:)

Miałam o to samo pytać, ale już się dowiedziałam :P Ja za centrum nie przepadam, chociaż o zmroku planty są piękne, zwł. zimą. Osobiście preferuję obrzeża :mrgreen:

-- 18 lis 2014, 14:10 --

madeline1111, toż to jawne wykorzystywanie ! Brat sobie nie może sam kuchni ogarnąć ? Chyba, że to jest transakcja wiązana - on Tobie udostępnia miejsce do spania, a Ty chcesz mu się w ten sposób odwdzięczyć. Faceci :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha :papa:

Ja można by rzec "służbowo", z synem na turniej :mrgreen: Ekipę rodziców mamy fajną więc zapowiada się miły wieczór :D Jestem skazana na hotel, nie mam nikogo w Kraku :bezradny:

A w domu to mam kompletny bajzel... rozgrzebaną sypialnię, salon i aktualnie Pan Spec bierze się za przedpokój...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, to taki deal, tak jak mówisz,udostepnia mi swoje loże,przenosząc się na materac, także oplaca się sprzątac, nie wspomne o tym ze robi pyszna kawę:)

Jeśli tylko przez chwile jesteście w Krakowie i macie troszkę czasu wieczorem, polecam spacer po klade ojca Bernatka, laczy ona Kazimierz z Podgórzem, ladnie oświetlona:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi