Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Aż mi się odechciało narzekac na moją rękę.... A to lekarstwo to nie rozkręci się z czasem, może będzie trochę lepiej? Ciężko jest, ale jakoś funkcjonujesz, siłę w sobie masz i to dobrze, bo przetrwasz. Wydaje mi się, że łatwiej jest pogodzic się i dopasowac do choroby ciała, więc może dobrze wiedziec, że te zawroty to z błędnika, a nie z nerwicy. Kochana tulam cię mocno!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, nie dostane calkowitej niezdolnosci , raczej dwojke z okreslona , zobaczymy .

kosmostrada, Nie wiem na otolity lekarstwo nie pomoze tylko te repionizacje ale jesli mam ud\szkodzenie to lekarstwo troche pomoc moze . A jesli mam niedokrwienie blednika bo tez wysnula dzis ta teorie to pomoze najbardziej ten lek.

Wszystko ma wyjsc w tym badaniu eng.

jasaw, wiem ze jestem tytan baba ale jak stale mi sie cos na glowe wali to ja w koncu naprawde wysiade calkowicie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No że nie ma w kalendarzu takiego bytu jak "Święto Zmarłych", a już na pewno nie jest to dzisiaj.

Ale chyba "Wszystkich Zmarłych" i "Dzień Zaduszny" to synonimy. Bo jak ktoś nie wierzy w Dusze, to musi jakoś inaczej wspominać Zmarłych :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek ;)

Dzisiaj Wszystkich Świętych imieniny każdego z nas. Przydało by się iść na cmentarz ale wcale mi się nie chce.Ogólnie mi się nic nie chce to czemu miało by mi się chcieć iść na cmentarz, ale może pójdę. Od dawna prawie nic mnie nie cieszy. Ogólnie źle się czuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi