Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, Kochana wiemz e nielatwo , sama jestem po rozwodzie to wiem jak to jest.

Co do oddzialu to nie wiem :bezradny::bezradny:

JERZY1962, Hey Jerzyku:************ dzis lepiej troszku?

A ja Wam powiem ze sie zawzielam , ubralam i poszlam sama do sklepu!

Niedaleko ale sama i z tymi kreciolkami!

Dumna z siebie jestem jak nie wiem , lęk byl ale szlam spokojnie oddychalam i myslalam a najwyzej wyglebie to poprosze zeby ktos mi pomogl wstac :shock::shock::shock::shock: i kupilam sobie jarzyne do obiadu , chleb i na oslode lizaka w ksztalcie misia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, dzis mam kurczaka z piekarnika , ziemniaki i gotowana jarzynke (brokul ,kalafior , marchewa)

Zjem i lece na 15.30 do laryngolozki.

JERZY1962, oj :( tulam Cie cieplutko :************ a cos na uspokojenie nie mozesz wziac? ja teraz nawet hydry nie moge bo sie gryzie z tym lekiem na blednik.

-- 31 paź 2014, 14:13 --

Staram sier obic jedzenie ktore nie wymaga wielkiego wysilku bo jednak z awroty mam stale. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, JERZY1962, witajcie :D

JERZY1962, masz rację, dla mnie to też wyznacznik...dopóki zależy kobiecie na wyglądzie estetycznym, to świadczy o optymizmie i nadziei, która daje siłę...

-- 31 paź 2014, 14:03 --

Zalatana23, też tak sądzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie moi drodzy!

Wpadłam na chwilę w ramach nabrania sił , bo w amoku jestem. Jutro tabun gości, więc sprzątam, gotuję, piekę słowem śrubka w tyłku. Trochę nie w humorze jestem, bo dół dziś jakiś taki na granicy płaczu bez powodu. :cry: A jeszcze młody wrócił ze szkoły i jak latałam z mopem, zżarł 1/3 ciasta na jutro. Nie dośc, że nie spyta co pomóc, to jeszcze to. Jakiegoś totalnego egoistę wyhodowałam...

platek rozy, ciekawa jestem co doktor ci poradzi... Trzymam kciuki, żeby wykazał się wiedzą i kreatywnością i ci pomógł kochana.

JERZY1962, Jerzyku, a może cię jakieś choróbsko łapie. Czy miałeś już dokładnie tak wcześniej?

jasaw, jak się czujesz moja droga, kręgosłup trochę lepiej?

cyklopka, a może twój niedoszły ma klasycznego focha?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :************* tulam Cie i dolowi mowimy preczzzz a kyszzzz .

Co dobrego pieczesz i gotujesz?

:105:

jasaw, Aniu Kochana :************** a jak Twoje samopoczucie?

Zalatana23, JERZY1962, no nie moge sie poddac i na ile mam sil na tyle bede sie dalej starala .Chyba taki typ ze mnie.

cyklopka, fajny patent na burgera :great::great::great: tez sobie zrobie !

Do pozniej ja sie ide toczyc a raczej zataczac do lekarza :papa::papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a może twój niedoszły ma klasycznego focha?

Jak on ma mieć focha za każdym razem, jak chcę z nim poważnie porozmawiać, to chyba już nic sensownego od niego nie usłyszę. A ja po prostu już nie mam zdrowia do takich zachowań. Tak się Żony nie traktuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziękuję moja droga,kręgosłup lepiej, ale tylko wtedy, gdy nie siedzę przy komputerze...to przykre, bo lubię buszować po necie, a przede wszystkim odwiedziny forum ograniczone :(

platek rozy, Kamilko, w sumie nieźle, ale nie spałam dzisiaj w nocy - mniej więcej co druga noc przesypiam w miarę normalnie, więc i dzisiaj kondycja słabsza ;)

Jednak mimo to mam ochotę do działania, głównie wyżywam się w kuchni, sprzątaniu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziękuję moja droga,kręgosłup lepiej, ale tylko wtedy, gdy nie siedzę przy komputerze...to przykre, bo lubię buszować po necie, a przede wszystkim odwiedziny forum ograniczone :(

A nie myślałaś coś pokombinować z rodzajem siedzenia, wysokością monitora i klawiatury?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja nie jestem aniołem czasem się zezłoszczę a największą moją winą jest to że prawie nic nie robię, żle się czuję i się mi nie chce robić, ciężko mi robić coś :(

Dzisiaj spałem w nocy może dwie godziny.

Jerzyk ( nie wiem, czy mogę się tak do Ciebie zwracać ? ) też masz problemy ze snem, czy to jednorazowa akcja ?

Dzięki za nutę, którą wczoraj zapodałeś ... właśnie ją sobie odsłuchuję :D Lubię muzykę relaksacyjną, wycisza nawet takiego szaleńca jak ja :great: Nie można przecież cały czas w kółku Arasha odtwarzać :mrgreen: Gościu ( a raczej moje CD ) musi też trochę odpocząć od mojej fascynacji arab love music :angel:

Taka prośba na przyszłość do Ciebie. Jak będziesz miał jeszcze jakiś ciekawy uspokajający kawałek z neta, to prześlij mi linka na PW, żeby wątku nie zaśmiecać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Wam powiem ze sie zawzielam , ubralam i poszlam sama do sklepu!

Niedaleko ale sama i z tymi kreciolkami!

Dumna z siebie jestem jak nie wiem , lęk byl ale szlam spokojnie oddychalam i myslalam a najwyzej wyglebie to poprosze zeby ktos mi pomogl wstac :shock::shock::shock::shock: i kupilam sobie jarzyne do obiadu , chleb i na oslode lizaka w ksztalcie misia!

:great: Bardzo się cieszę :********* A jakiego smaku był ten miś :mrgreen: ???

Ja dzisiaj małe pranko zrobiłam ( a raczej dokończyłam płukanie z wczoraj ) i poszłam do apteki po ampułki na wzmocnienie włosów.

Nie, no ... Tosiu ... każdy może słuchać. Po prostu nie wiem, czy lubicie takie klimaty ;)

-- 31 paź 2014, 15:32 --

Tak trzymać! Przez umalowane oko inaczej się patrzy na świat :yeah:

Ja tam oczu nigdy nie maluję :bezradny: 2 razy w życiu mi się zdarzyło ( serio :D )

Szkoda mi czasu i po co gałki oczne podrażniać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej ludki

czy to z okazji swieta zmarłych takie tłumy na wyspie?

A coś Ty za nowe święto Antonino wymyśliła? Nie ma czegoś takiego jak święto zmarłych hi hi. W kalendarzu jest święto Wszystkich Świętych 1 listopada i Dzień Zaduszny - 2 listopada. Gwoli ścisłości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi