Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, nie, ze np miligramy na pikogramy i dm3 na dm3 w tym stylu

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, aaa to fajnie a my 10 do -9 :hide::P ale coraz lepiej mi idzie ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chemia, nie byłem dobry z chemii w liceum. Natomiast w gimnazjum raczej tak. Byłem nawet na konkursie. Jeśli ktoś chce korepetycji to w ramach odświeżenia mogę pomóc z fizyką i matematyką. Ale sam bym musiał sobie przypomnieć. Poza tym mam traumę po szkole.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, spoko, bede pamietac :))

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to jaką ty szkołę robisz w takim razie? Z matematyki już tłumaczyłem paru osobom, jako tako coś zrozumieli. A jeśli chodzi o fizykę rozszerzoną-liceum to może być problem, bo tam są dość karkołomne zadania.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, technik farmacji

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór....u mnie psychiczna poprawa, fizycznie też troszkę lepiej, ale muszę dbać o siebie. Polecam Wam - co sama sprawdziłam - witaminę B compleks i magnez. Odstawiłam nawet Hydroxyzinę...

-- 16 paź 2014, 23:06 --

czarnobiała mery, czy próbowałaś kiedykolwiek ziołowe leki?

Edytowane przez Gość

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, witam! Jak mija wieczór? Nie znam się na witaminach, firmy Teva. Jak wpiszesz w Google, to od razu wyskoczy. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór....u mnie psychiczna poprawa, fizycznie też troszkę lepiej, ale muszę dbać o siebie. Polecam Wam - co sama sprawdziłam - witaminę B compleks i magnez. Odstawiłam nawet Hydroxyzinę...

-- 16 paź 2014, 23:06 --

czarnobiała mery, czy próbowałaś kiedykolwiek ziołowe leki?

Fajnie, że dobrze się czujesz. Ziołowe brałam, wiele lat temu na mnie działały, ale teraz już nie. Teraz to mało co na mnie działa. Jak mam tę wielką moc, to nie działa ani neuroleptyk, ani nasenne, ani benzo - nic. Stabilizator likwidował moc, ale musiałabym płacić ok 70-80 zł dodatkowo na miesiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, nieźle :D Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia i jakoś dzisiaj odwlekam to...

Może dlatego, że prasowałam dzisiaj 4 godziny i trochę czuję się zmęczona, nie wiem?

Zapytałam o firmę, bo jest w Polsce znkomicie przyswajalna wit B complex, amerykańskiej firmy Solgar, uznana na całym świecie. Dość droga-50 tabletek ok. 55 zł. Wszystkim, których stać - polecam. Zażywa się 1 tabletkę dziennie. Poza tym mozna łykać magnze z B6, nie zaszkodzi. Konsultowałam to. Ja łykam Chelat Mg z B6 firmy Olimp Labs.

-- 16 paź 2014, 23:19 --

czarnobiała mery, wiem moja droga, czytałam o Twoich problemach - to poważne problemy Jednak na przekór wszystkiemu, może wypróbuj np.Kalms angielski, można zażywać 3 tabletki chyba 3 czy 4 razy dziennie-może zadziałają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, bardzo nie lubię prasować. To chyba najbardziej monotonna czynność, jaką znam. ;) Co do magnezu, to łykam Asparaginian - połączenie potasu z magnezem, dwie tabletki dziennie. Cena: około 5 zł za opakowanie. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja mogłam zjeść całą paczkę ziołowych tabletek na raz i działało na mnie jak placebo. Szkoda mi kasy na coś, co nie działa.

Lekarka twierdzi, że mi nic nie jest, więc chyba mi nic nie jest.

Mam moc, euforię, więc chyba jest dobrze. Spać nie mogę, ale będę pracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, też kiedyś go łykałam, ale dowiedziałam się od Znajomej Farmaceutki, że warto zmienić, bo przyswajalność ma słabą :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka jasaw, :*****

tez łykam z olimpu magnez, wit d3 omega 3 i gingko biloba na pamięć i falvit witaminy dla kobiet ;)

moja doktor dzis zasugerowała żeń szeń czarnobiała mery, suuuuuper!!! cieszę sie , mówiłam ze szybko minie zły nastrój

moja doktor była dzisijaze mnie bardzo zadowolona :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, e tam. Jak masz odpowiednie żelazko to sama przyjemność. :D

Ja bym coś sprasował nawet, byle nie za dużo. I oby nie włączyła mi się faza na super dokładność i prasowanie z dokładnością co do nanometra.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, nie wiem, nie wnikam za bardzo. ;) Moja mama jest farmaceutką, przyniosła mi więc regularnie łykam. ;)

-- 16 paź 2014, 23:26 --

monk.2000, znając moją perfekcyjność, prasowałbym jedną koszulę kilka godzin. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boję się :cry:

będzie dobrze :*** csie boisz? dasz rade :****cos zwiazanego ze szkoła?

odpowiedzialam na ogloszenie pomoc apteczna w gdansku umowa o prace a co szkodzi

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi