Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłam mrożona czekoladę, właściwie po to tylko, by pokryć siwe, w sumie nie jest ich dużo, ale podobno strasza pani powinna je zamaskować :D

-- 21 sie 2014, 16:45 --

tosiu_j, nie, ja farbuję raz w roku, średnio, nie znam więc ich za wiele. Wiem, że Garniera już stosowałam. mam w miarę zdrowe włosy, na pewno zafarbują się :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu bardzo ladnie ten ktory kupilas wychodzi :great::great: moja koelzanka nim farbuje :)

A ja slucham sobie muzyczki i poslalam jeszcze kilka cv.

Na rozmowei dzis dalam rade chociaz nerwy byly .

kosmostrada, :********** tez siwieje juz i farbuje wlosy . Wybieram przewaznie kolor 400 bez refleksow bo wyglada naturalnie ---bardzo ciemny braz.

To brak nadziei pozbawia siły. Nadzieja czyni nas silniejszymi, ponieważ przynosi ze sobą zrozumienie i cel. Nadzieja daje nam słowo "może". "Może pewnego dnia życie przestanie być takie okropne". I w ten sposób "może" natychmiast czyni życie lepszym.

a to cos co ostatnio wyczytalam i zgadzam sie z tym w pelni.

Milego wieczoru :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy - buziaki!

Dziś już w sumie mam prawo miec siwe włosy i powinnam się przyzwyczaic do nich przez tyle lat, ale nawet w najgorszym stanie staram się je farbowac, jak nie mogę u fryzjera,to w domu. Niestety bardzo słabo mi łapią farby sklepowe, ale zawsze coś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie osiwiałam na własne życzenie, zrobiłam sobie z przodu rozjaśnianie o 7 tonów. Gdybym robiła na naturalnych, wyszłoby perłowe, ale został mi pigment z brązowej farby, więc mam smugi rudo-blond :B Za jakiś tydzień będę farbować mamę na jasny popielaty blond to sobie skoryguję te pasma resztką jej farby.

W ogóle się zastanawiam, czy to co mam teraz na głowie się ludziom serio podoba, czy zaczęli się liczyć z moimi uczuciami i mnie nie chcą dobijać :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mnie nawet lapia farbki sklepowe dosc niezle :)

cyklopka muffinki ! :P

jasaw, Aniu z terapii bardzo zadowolona wrocilam chociaz temat ciezki poruszalysmy bo temat smierci. Dla mnie bardzo na czasie bo 26 lipca minelo 21 lat od smierci mojej mamy.

U psychiatry nie bylam bo mi odwolali wizyte , lekarka chora, mam terminz a dwa tygodnie.

A rozmwoa dzis w miare chociaz lęki sie pojawialy ale tlumacze sobie to tak ze zdrowi je tez miewaja w takich sytuacjach to i ja mialam i mam prawo to przezywac .Co z rozmowy bedzie zobaczymy .Szukam pracy caly czas. Nie poddaje sie.

Jak sie miewasz Kochana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi