Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, To na pewno będziesz miała bardzo często do czynienia z nowymi ludźmi, szkoła, będziesz się dalej jeszcze uczyć? to ciągle są nowi ludzie. A pomyśl sobie o tych co Cię otaczają jacy są puści skoro w ten sposób Cię traktują nie znając Ciebie, nie wiedząc jaka na prawdę jesteś- oceniają z góry. Kim są? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maggda92, wrednymi idiotami, ale patrząc na to z tej perspektywy wychodziłoby na to, że pięć okolicznych wsi to wredni idioci :roll:

Marcin2013, to najpierw ja Tobie, a potem Ty mi, dobra? Bo też mam zły nastrój...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Moja kuzynka mieszka na wsi i ma podobne odczucia także nie czuj się osamotniona ;) Zresztą na wsiach to tak jest, że większość osób zajmuje się cudzym życiem i są tacy porąbani. Nie wszyscy oczywiście ale to ma do siebie wieś, szczególnie te starsze osoby chociaż nie tylko. W mieście jest taki plus,że jest to rzadsze zjawisko, ludzie się mniej sobą interesują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Moja kuzynka mieszka na wsi i ma podobne odczucia także nie czuj się osamotniona ;) Zresztą na wsiach to tak jest, że większość osób zajmuje się cudzym życiem i są tacy porąbani. Nie wszyscy oczywiście ale to ma do siebie wieś, szczególnie te starsze osoby chociaż nie tylko. W mieście jest taki plus,że jest to rzadsze zjawisko, ludzie się mniej sobą interesują

Ja już mam dosyć tej cholernej łatki wariatki :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Zacznij poznawać nowych ludzi, a tych brzydko mówiąc olej. Zawsze mnie wkurzało,że jak człowiek leczy się u psychiatry to się śmieją i komentują a jak ma inne choroby to żałują, co to za polityka :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Zacznij poznawać nowych ludzi, a tych brzydko mówiąc olej. Zawsze mnie wkurzało,że jak człowiek leczy się u psychiatry to się śmieją i komentują a jak ma inne choroby to żałują, co to za polityka :roll:

Nie bardzo mam gdzie poznać te nowe osoby, mieszkam na wsi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi